Buse Aşkar “Üşütüyor Sensizlik” adlı teklisiyle tarifi zor duyguları anlatıyor

Buse Aşkar “Üşütüyor Sensizlik” adlı teklisiyle tarifi zor duyguları anlatıyor

Çocuk yaştan beri müzikle ilgili olan, bu bağlamda müziğin eğitiminden gelip çeşitli başarıları ve tecrübeleri geride bırakan Buse Aşkar, ilk teklisi “Üşütüyor Sensizlik”i Trio Yapım etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu.

Trio Yapım etiketi ile çıkan teklinin söz ve müziği Uğur  Özcan, düzenlemesi Deniz Arslan’a ait. Teklinin mix ve mastering çalışması Ferhat Uçar imzası taşırken Melih Kahveci yönetmenliği ve Volkan Yılmaz yardımcı yönetmenliği-kameramanlığıyla çekilen klibi ise Buse Aşkar’ın YouTube kanalında yerini aldı.

Tarifi zor duyguları sesi ile anlatan Buse Aşkar, Üşütüyor Sensizlik’te bir kadının sevdiği adama veda etmesindeki çaresizliğini duygulu bir yorumla harmanlıyor.

Buse Aşkar kimdir?

Aslen Hatay’lı olan Buse Aşkar, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğup büyüdü. Ortaokul yıllarından beri müzik ile iç içe olan Aşkar ilk şarkı söyleme deneyimlerine  okulun korosunda solist olarak başladı. Uzun yıllar müzik eğitimi gören Aşkar bir süre Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde Türk Sanat Müziği eğitimi aldı. Çeşitli korolarda sahne almayı sürdüren Aşkar sonrasında TRT İstanbul Radyosu Çoksesli Gençlik Korosu ve Boğaziçi Caz Korosu ile çeşitli yerlerde pek çok konserde yer aldı. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde
tamamlayan Aşkar, öte yandan dahil olduğu müzik gruplarıyla birçok konser ve etkinlikte sahne aldı. Aşkar, halen müzik çalışmalarını sürdürürken yeni tekli çalışmalarını dinleyicilerle buluşturmaya
hazırlanmaktadır.

Kamil Hızer / Magazinname.com

İnstagram : @kamilhizer

Bir yanıt yazın