DOLAR 32,4982 0.25%
EURO 34,6089 0.29%
ALTIN 2.481,15-0,07
BITCOIN 2034784-5.29923%
İstanbul
22°

AÇIK

19:52

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Yerel
  • Burhan Çelik ve Çağla Şimşek birbirlerine iltifat yağdırdı

Burhan Çelik ve Çağla Şimşek birbirlerine iltifat yağdırdı

ABONE OL
24 Haziran 2020 18:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2013 yılında yapımcılığını ve yönetmenliğini Türk sinemasının girişimci isimlerinden biri olan Murat Uygur’un Suriye’den Kaçış adlı sinema filmi ile setlere adımını atan Burhan Çelik normalleşme sürecinde kendisine gelen senaryoları incelemeye başladığını ve kısa bir süre içinde yeni bir proje ile setlerde olacağını ifade etti.

BURHAN ÇELİK’TEN 7 YILDA 4 SİNEMA FİLMİ

Başarılı oyuncu Burhan Çelik 7 yıllık oyunculuk hayatında sırasıyla Suriye’den kaçış, Gizemli Köşk, Zifir-i Arap ve O İş Bende gibi sinemalarda ilgiyle izlenen filmlerde rol almayı başarırken en büyük dileğinin de oyunculuğunu ve kişiliğini takdir ettiği Çağla Şimşek ile kameralar karşısına geçmek olduğunu itiraf etti.

BURHAN ÇELİK, ÇAĞLA ŞİMŞEK HAYRANI ÇIKTI

Burhan Çelik son dönemlerde Türk sinemasının ve televizyon dizilerinin piyasaya sürdüğü bazı isimlerin balon olduğunu belirtti. Çağla Şimşek’in oyunculuğuna övgüler yağdıran başarılı oyuncunun bu temennilerine Çağla Şimşek seyirci kalmadı.

BİRBİRLERİNE İLTİFAT YAĞDIRDILAR

Çağla Şimşek “İzlediğim kadarıyla Burhan bey iyi bir oyuncu. Teklif gelirse kendisi ile oynamaktan büyük keyif alırım” dedi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.