Bülent Ortaçgil dinlemeye ay ışığı altında binlerce Beşiktaşlı geldi

Beşiktaş'ta unutulmaz gece...

Bülent Ortaçgil dinlemeye ay ışığı altında binlerce Beşiktaşlı geldi

İngiliz sanatçı Luke Jerram’ın yarattığı 7 metre çapında Nasa’dan alınmış birebir ay yüzeyi görüntüsünün hayranlık uyandırıcı bir deneyime dönüştüğü ayın yaklaşık 1:500.000 ölçeğindeki gerçek yüzeyinin yansıtıldığı ‘’Museum of the Moon’’ adlı etkinlikte görsel bir şölen yaratmak üzere sergilenecek. ‘Beşiktaş MoonFest’ kapsamında ise beş farklı usta isim Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda sahne alacak.

16 Eylül’de Bülent Ortaçgil konseri ile açılışı yapılan festival de konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı  Rıza Akpolat ‘ festivale gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. moon fest çok özel bir konsept. ilkini yaptığımız 1 aylık festivali bundan böyle her yıl yapmaya devam edeceğiz’ dedi.

 Bülent Ortaçgil konseri ile devam eden etkinlikte Bu İş Zor Yonca, Değirmenler, Olmalı mı Olmamalı mı, Sensiz Olmaz gibi sevilen şarkılarını seslendiren sanatçıyı dinlemeye gelen yüzlerce sanatsever iki saat boyunca müziğe doydular.

Festival’de 18 Eylül’de Duygu Soylu, 19 Eylül’de Tuluğ Tırpan Trio, 20 Eylül’de Nil Karaibrahimgil ve 21 Eylül’de Jülide Özçelik Beşiktaş’lılarla buluşacak.

23 Eylül’de İskender Paydaş ve 30 Eylül’de ise Birsen Tezer yine aynı mekanda sevilen şarkılarını tüm Beşiktaşlılar için seslendirecek.

 

FESTİVAL 1 EKİM’DE HADİSE KONSERİYLE SON BULACAK

 

30 gün boyunca birçok yerli ve yabancı müzisyenin ağırlanacağı festivalde, müzik dışı etkinlikler, açık hava sinema, söyleşi, yoga ve benzeri aktiviteler katılımcılara dopdolu bir festival deneyimi yaşatacak. Festival Türkiye’nin en sevilen pop müzik sanatçılarından Hadise konseri ile son bulacak. Hadise en sevilen şarkılarını Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda “Beşiktaş Festivali’nin son gününde İstanbullu ve Beşiktaşlı’lar için seslendirecek.

Bir yanıt yazın