DOLAR 32,3888 0.15%
EURO 35,4340 0.23%
ALTIN 2.322,080,14
BITCOIN 22954932.49591%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Bu yıl vizyona girecek muhteşem filmler serisi -1

Bu yıl vizyona girecek muhteşem filmler serisi -1

ABONE OL
10 Temmuz 2021 23:36
Bu yıl vizyona girecek muhteşem filmler serisi -1
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yazımda 2021 yılında vizyona giren veya girmek üzere olan yılın ses getirecek filmleri olmaya aday olan bazı filmler ve bu filmlerle ilgili kısa bilgiler vereceğim.

The Batman

Senaryosunu bir çok ünlü ismin yazdığı, yönetmenliğini Ben Afflec ile Mat Reeves’ın birlikte yaptığı başrollerini Robert Pattinson ve Colin Farrel gibi ünlü isimlerin paylaştığı The Batman vizyona girmek için gün sayıyor.

The Batman alıştığımız tarzda bir Batman filmi değil. İlk kez Batman’in karanlık yüzünü anlatan bir dönemini anlatacak. Filmin tanıtım fragmanları bile milyonlarca kişi tarafından izlenen The Batman özellikle Batman serilerinin hayranlarının beklediği bir film.

Jurassic World: Dominon

Serinin bu filminde senaryoyu Emily Carmicheal, Derek Connolly ve Micheal Crichton üçlüüs yazarken filmin yönetmenliğini Colin Trevorrow üstlenmiş. Filmde Sam Neil, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Chris Pratt ve Jeff Goldblum gibi usta isimler başrolleri paylaşmışlar.

Serinin altıncı filminde ilk seri filmde oynayan bazı oyuncular bu filmde tekrar bir araya gelirken bu seri filminde daha önceki serilerde görmediğimiz birkaç dinazoru göreceğiz. Filmin yayınlanan fragmanında bir sivrisineğin bir dinazorun üstünde iken “Her şey burada başladı” cümlesi filmin hayranlarında büyük merak uyandırdı.

Candyman

Senaryosunu Clibe Barker, Jordan Peele, Win Rosenfeld’in yazdığı yönetmenliğini Nia DaCosta’nın yaptığı Candyman bu yılın en çok beklenen filmleri arasına girmeyi başardı.

Filmin başrollerinde son dönemim Hollywood’un parlaayn yıldızlarından Yahya Abdul Mateen II, Colman Domingo ile Teyoonah Parris üstlenmişler.
Şikago eyaletinde bir şehir efsanesi olan ayna karşısında bir kişinin beş kez Candyman adını söylemesi sonrasında Candyman’in ortaya çıktığı ve çıktığında yaşanana olayların doğruluğunu araştıran bir üniversiteli genç bunu tez olarak hazırlamak isterken, istemeden Şikago’da olaylar arka arkaya başlar. Korku ve gerilim tarzının bir harmanı olan bu film belki de ileriki yıllarda serisi olabilecek bir filmin habercisi olabilir.

Black Adam

Otto Binder, C. C. Beck ve Adam Sztykiel’in yazdığı Black Adam filmini Jaurne Collet- Serra yönetirken başrolde Dwayne Johnson yapıyor.

Film Mısır’da II. Ramses döneminde Shazam’ın şeytani ikizi olan Black Adam’ın geçmişteki yaptığı kötülükleri affettirmek için anti-kahramana dönüşmesini anlatıyor. Shazam filmi gişede iyi bir sonuç yakalamasa da yapımcıları bu filmden daha umutlu. Warner Bros’un bugüne kadar çektiği en başarılı DC filmi olarak Shazam gösterilirken gişedeki başarısızlığının sebebi hala çözülebilmiş değil. Ama Warner Bros bu filmle Shazam’da yakalayamadığı gişe başarısını yakalayacağına inanıyor.

Avatar 2

Senaryosunu ve yönetmenliğini James Cameron’un üstlendiği Avatar 2 yine bu yılın en iddialı filmlerinden biri. Serinin ilk filmi Hollywood’da adeta bir tarih yazarken milyonlarca kişi tarafından izlenmişti.

Serinin devamı olan Avatar 2’de Kate Winslet, Zoe Saldana, Vin Diesel, Sigourney Weaver gibi Hollywood’un büyük yıldızları başrolleri üstlenirken bu filmde olaylar yine Sully ailesi etrafında gerçekleşecek. Jake ve Neytiri evlerini terk etmek zorunda kalacaklar ve yeni yerler keşfetmek için Pandora’dan ayrılacaklardır.

Avatar Hollywood tarihin en büyük gişe hasılatını uzun yıllar elinde bulundururken Avangers: Endgame bu rekoru kırmıştı. Sinema dünyası serinin ikinci filminin tekrar bu rekoru kıracağını düşünüyor. Bakalım haklı çıkabilecekler mi?

Kamil Hızer / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.