Boyner’den Babalar Gününe özel kahve ve çikolata seti

Boyner her zaman olduğu gibi öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlamaya devam ediyor...

Her yıl olduğu gibi bu yılda Boyner Babalar Günü için birbirinden özel hediyeleri bir araya getirmeye devam ediyor. Bu yıl büyük bir özenle kahve tutkunları babalar için hazırladığı kahve seti ve çikolata ile kahve ve çikolata tutkusu olan babaları unutmadı.

Boyner’in Babalar Günü’ne özel hazırladığı hediye setinin içerisinde, WOHHA seramik stüdyosunun karizmatik bakışlarıyla dikkatleri üzerine çeken sanat eseri “Marley” kahve bardakları bulunuyor. Ayrıca, parlak asidite ve yoğun gövdesiyle damakta portakal, çikolata ve taze fındık notaları bırakan enfes Brezilyalı “Pedra Azul” kahvesi, french press ve Patiswiss imzalı Pralin Creations 6 çikolata hediye setini tamamlayan diğer parçalar arasında yer alıyor.

Babalar Gününde babalara verilecek bu hediyelerin etkileyici hediye kutuları içinde verilmesine büyük önem veren Boyner bunun için Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı öğrencilerine birbirinden şık hediye kutuları tasarlattı. Boyner aynı zamanda bu girişimi ile öğrencilerin eğitim hayatına katkı vermeye devam ediyor.

Bir yanıt yazın