DOLAR 32,4106 0.23%
EURO 35,6808 0.55%
ALTIN 2.325,120,27
BITCOIN 22991562.69634%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Boşnak Dostlar Grubu Ata’yı anılarıyla yad etti

Boşnak Dostlar Grubu Ata’yı anılarıyla yad etti

ABONE OL
3 Şubat 2023 15:37
Boşnak Dostlar Grubu Ata’yı anılarıyla yad etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da yaşayan Boşnak kökenli iş insanlarından oluşan ‘Boşnak Dostlar Grubu’; bu ayki geleneksel buluşmasında Emekli Albay Bülent Kahveci’yi ağırladı. Kahveci, Boşnak iş insanlarına Atatürk’ün bilinmeyen yönlerini anlattı.

7 yıl önce Bursa’da yaşayan Boşnak kökenli iş insanlarını bir araya getirmek amacıyla Ersin Birnican tarafından kurulan ‘Boşnak Dostlar Grubu’, geleneksel buluşmalarına devam ediyor. Bu kez anlamlı bir sunum için Almira Otel’deki akşam yemeğiyle bir araya gelen Boşnak Dostlar Grubu’nun özel bir de konuğu vardı. Geceye katılan Emekli Albay Bülent Kahveci, üyelere Atatürk’ün bilinmeyen yönlerini hazırladığı özel sunumla anlattı. Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı gecenin sonunda Kahveci, ayakta alkışlandı. Yine gecenin bir başka özel konuğu olan Emekli Albay Alican Türk ise ‘28 Şubat Sincan’dan Tarihe Notlar’ isimli kitabını Boşnak iş insanları için imzalayarak hediye etti.

EMEKLİ KOMUTANLARA TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

Gecenin sonunda bu özel sunumundan dolayı Emekli Albay Bülent Kahveci’ye bir teşekkür hediyesi sunan Boşnak Dostlar Grubu’nun kurucusu iş insanı Ersin Birnican, Atatürk’ü bir de farklı yönleriyle dinlemekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Birnican, yine geceye katılarak kitabını kendileri için imzalayan Emekli Albay Alican Türk’e de ayrıca teşekkür etti. Bundan 7 yıl önce kökleri aynı topraklardan olan ve bugün aynı şehirde yaşayıp, üreten Boşnakları bir araya getirmek amacıyla çıktıkları yolda bugün güzel bir noktaya ulaştıklarını belirten Birnican, bu güzel oluşumla daha anlamlı sosyal projelere imza atmak için çalışacaklarını ifade etti.

#GÜNDEM #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.