DOLAR 32,3659 0.14%
EURO 34,9705 -0.31%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN 22758111.07065%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Bodrumlu iş insanlarından alkışlanacak davranış

Bodrumlu iş insanlarından alkışlanacak davranış

ABONE OL
21 Eylül 2019 17:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel durumlu öğrencilerin de eğitim aldığı Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı Aşçılık bölümü öğrencileri eğitimlerinin ardından bağımsız yaşama adım attıkları staj programına başladılar.

Özel durumlu öğrencilere kendi iş yerlerinde staj ve çalışma imkanı veren kuruluşlar bir çok iş adamına adeta örnek ve ders olacak nitelikte.

Bir gazeteci ve magazin sitesi olarak hiç bir mekanın olumlu veya olumsuz bir şekilde bırakın isimlerini yazmayı reklamlarını dahi yapmayan bir magazin sitesi olarak bu kuralımızı ilk kez bozuyoruz.

Özellikle özel durumlu çocuklarımıza kapılarını açan Begonvil Restaurant ve Chinese İnn Restaurant sahibi Bülent Çukur, Bodrum Marina Yathc Clup sahibi Selim Şenkar Öztüzün,  Sünger Pizza sahipleri Hanife Erdoğan ve Görkem Erdoğan, By Eskici ve Müdavim Restaurant sahibi Murat Oğan, Mesaret Biliktan Anaokuluna ve bu özel çocuklarımızın evlerinden staj yapacakları iş yerlerine kadar ulaşımlarını ücretsiz olarak sunacak olan İbrahim Evgeç’e bir gazeteci olarak herkesin huzurunda teşekkür etmek istiyoruz.

Özel çocuklarımızın eğitime başlaması hakkında eğitim aldıkları Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mert Kavak yaptığı açıklamada “Özel eğitim öğrencilerimizin staj yapmaları onların hayata daha bağımsız tutunmalarını sağlayacak önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Stajda edindikleri bilgiler, onların hem iş hem özel hayatlarına önemli katkılar sağlayacak. Öğrencilerimizin ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inanıyorum. Öğrencilerime iş hayatlarında başarılar dilerken kapılarını onlara açan ilçemizin saygın iş insanlarına da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Kapılarını özel çocuklara hiç düşünmeden iş insanlarının yaptıkları ortak açıklamada “ Özel durumlu çocuklarımızı topluma kazandırmak, onları yaşamlarımızın içine dahil ederek onları bu uğurda deniz yıldızı olarak denize bırakmak” dediler.

Ayrıca bize bu haberin ulaşmasına vesile olan ama bu tarz bir davranışla gündeme gelmeyi kabul etmeyen ismi bizde saklı genç sanatçı arkadaşımıza da bu davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kamil HIZER /Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.