Bilge Nihan uzun bir arada sonra sessizliğini “Kör Nokta” ile bozdu

Bilge Nihan uzun bir arada sonra sessizliğini “Kör Nokta” ile bozdu

Bilge Nihan sözlerini Emre Olgun ile birlikte yazdığı müziklerini Cüneyt Yamaner ve Emre Olgun’un yaptıkları ve düzenlemesi yine Cüneyt Yamaner’e ait olan “Kör Nokta” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Başarılı sanatçı Bilge Nihan 2 yıl aradan sonra çıkardığı “Kör Nokta” adlı şarkısında çıplak sesini ön planda tutarak bir cesaret örneği gösterirken şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna müziğimizin buğulu seslerinden başarılı müzisyen Bahadır Tatlıöz oturdu.

 Bilge Nihan Kör Nokta” şarkısı hakkında “2 yıllık aranın ardından bu proje benim için çok önemliydi. Yeni şarkımın sözlerinde benimde anlatacak bir hikayem vardı. … Her detayını, her kelimesini en saf haliyle, ilmek ilmek yaşayarak, tecrübe ederek ve hissederek anlatmaya çalıştım… Anlayacağınız şarkı yazmakla ilgili tüm zincirlerimi kırarak ilk kez kendi yazdığım şarkımı seslendirdim. Farklı yeteneklerimi keşfederek, tüm ruhumda hissederek ve sesimin en geniş aralıklarını tam anlamıyla yansıtarak yayınladığım bir şarkı ”Kör Nokta”… Dilerim ki aynı duygulardan geçmiştir yolumuz.” diyerek duygularını ifade etti.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın