DOLAR 32,3429 0.27%
EURO 35,1426 0%
ALTIN 2.308,071,36
BITCOIN 22867632.58282%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

20:52

YATSIYA KALAN SÜRE

Beyza Aydın, Tadı Yok adlı parçasıyla müzik dünyasına ilk adımı attı.
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Beyza Aydın, Tadı Yok adlı parçasıyla müzik dünyasına ilk adımı attı.

Beyza Aydın, Tadı Yok adlı parçasıyla müzik dünyasına ilk adımı attı.

ABONE OL
28 Mayıs 2021 15:50
Beyza Aydın, Tadı Yok adlı parçasıyla müzik dünyasına ilk adımı attı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müzik dünyası genç sanatçılarla renklenmeye devam ediyor. Son olarak Hollanda’nın Zwolle şehrinde yaşayan 24 yaşındaki Türk şarkıcı Beyza Aydın, 3 şarkıdan oluşan maxi single’ıyla başarılı bir çıkış yaptı. Single’a ismini veren Tadı Yok şarkısının video klibi 18 Mayıs’ta tüm dijital platformlarda yayınlanan Aydın, “Bu çalışma, profesyonel anlamda müzik dünyasına attığım ilk adım olması bakımından çok kıymetli. Temennim, yeteneğine güvenen her gence inandığı yolda ilerlemeye devam etmesi için güç verebilmek” dedi.

Hafta sonları çalıştığı İtalyan lokantasından ilham alıyor

Müzik kariyerinin yanında pek çok alanda kendini geliştirmeye devam eden Beyza Aydın, “Aslında pazarlama ve iletişim mezunuyum. Şimdi ise Hollanda’da Saxion Üniversitesi’nin psikoloji bölümünde eğitim alıyorum. Hafta sonları küçük ama tatlı bir İtalyan lokantasında çalışıyorum. Bunun en çok keyif aldığım yanı, her gün farklı hikayeleri olan insanlarla sohbet etmek. Bu benim için büyük bir ilham kaynağı” diye konuştu.

Beyza Aydın “En büyük hedefim, çok yönlü bir müzisyen olmak”

Müzikle küçük yaşta anne ve babası sayesinde tanıştığını söyleyen Beyza Aydın, kariyer yolculuğuna yön veren isimlere de değindi: “Evde, arabada sık sık müzik dinlenir, şarkılar söylenirdi. Ayna, Kıraç, Muazzez Ersoy, Kubat gibi sanatçılarla o zamanlar tanıştım. Yaşım ilerledikçe müziğe olan merakım da arttı. Lise döneminde müziğe olan merakım beni şan dersileri almaya yöneltti. Bu süreçte daha çok İngilizce parçalar dinlemeye başladım. Radiohead, Muse, Lana Del Rey, Beyonce, Christina Aguilera ve Amy Winehouse idollerim arasındaydı. Ama kendimi hiçbir zaman kısıtlamadım. Pop, Rack, Jazz, Türk Sanat Müziği, R&B ve Arabesk başta olmak üzere pek çok tarzda şarkı söylemeye devam ettim. İlerleyen zamanlarda dansa da merak sarıp, street dance/hiphop eğitimi almaya başladım ve profesyonel dans ekipleri ile ulusal çapta düzenlenen dans yarışmalarına katıldım. En büyük hedefim, çok yönlü bir müzisyen olmak.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.