Betül Saday kimdir?

Ünlü modacı Betül Saday kimdir?

Betül Saday kimdir?

Betül Saday 11 Ocak 1994 tarihinde Konya’nın Meram ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta okulu Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan Alaeddin İlköğretim okulunda tamamlayan Betül Saday lise eğitimini de Öztekinler Kız Meslek Lisesi’nde tamamladı.

Lise eğitimi sonrası Betül Saday önce İstanbul Üniversitesi’nde “Sosyal Hizmetler” ve Atatürk Üniversitesi’nde “Adalet” bölümünü bitirdikten sonra aile mesleği olan modacılık üzerine Vakko Esmod’de moda tasarım bölümünü bitirdi.

Eğitiminin ardından Ukrayna’ya giden başarılı modacı burada 6 ay boyunca hem İngilizce hem Rusça dili üzerine eğitim aldıktan sonra İstanbul’a dönerek 2018 yılında Betül Saday markasını kurdu. Kısa sürede büyük başarılara imza atan Betül Saday kısa süre içinde TRT1’in başarılı dizisi “Vuslat” adlı televizyon dizisine ve ATV ekranlarında yayınlanan “Zahide Yetiş”in programına sponsor olarak programlar için tasarımlar yaptı.

Betül Saday bugünlerde de Avrupai gelinlik tasarımları yaparak Türkiye’de gelinlik ve abiye giyim modasında bir çığır açarak farkını kısa sürede ortaya koymuştur.

Kendisini işine aşık biri olarak tanımlayan Betül Saday müşterilerine kendilerini özel hissettirecek ve tarzlarını baştan aşağı değiştirecek özel tasarımlar yapmaya devam ettiğini ifade ederek kendisi için en önemli şeyin müşteri memnuniyeti olduğunu ifade etti.

Bir yanıt yazın