Begüm Akman’ın senfonik rock izlerinden giden “Ne Olursun” adlı teklisi müzikseverlerle buluştu

Begüm Akman "Müzik benim için sadece siyah ve griden ibaret" dedi...

Çocuk yaşlarından itibaren müzik eğitimi alan Begüm Akman, müzikte hem sahne önünde kendi adını taşıyan grubu ve sahne performansıyla yakaladığı başarıların ve tecrübelerinin ardından kendi şarkısı olan senfonik rock izlerini taşıyan ilk teklisi “Ne Olursun” adlı çalışmasını Ahenk Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturuyor.

Düzenlemesini Akman &Fırat Dağdır ikilisinin birlikte yaptığı mix-mastering’i Burak Tanyolaç tarafından hazırlanan senfonik rock tınılarının izinden giden “Ne Olursun” adlı çalışma için Ataşehir Belediyesi’nin katkıları ile çekilen klipte yönetmen koltuğuna Ozan Varol otururken klip çekimleri için stilist Yağmur Yüksel ile çalışıldı.

Begüm Akman ilk teklisi “Ne Olursun” hakkında duygularını “Her zaman karanlık ve melankolik ruhlar barından müziklerden hoşlanan ve onları dinlediğimde kendimi daha iyi hisseden ve kendini bulan birisiyim. Müzik benim için sadece siyah ve griden ibaret. Bana göre müzikte insanları alıp götüren şeyin melodilerde ve notalarda saklı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bundan sonraki çalışmalarımda da “Ne Olursun”’ da yaptığım gibi çalışmalarımın hepsinde senfonik rock ruhuna daha çok yer vereceğim” şeklinde ifade etti.

Bir yanıt yazın