DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Başkan Çebi, Küçükçekmeceli Çocukların Karne Sevincine Ortak Oldu
  • Magazin Name
  • Yerel
  • Başkan Çebi, Küçükçekmeceli Çocukların Karne Sevincine Ortak Oldu

Başkan Çebi, Küçükçekmeceli Çocukların Karne Sevincine Ortak Oldu

ABONE OL
25 Ocak 2023 19:03
Başkan Çebi, Küçükçekmeceli Çocukların Karne Sevincine Ortak Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, yarı yıl tatili dolayısıyla Bilgi Evleri ve Gündüz Çocuk Bakımevlerini ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. 

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

2022-2023 eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatilini yapmak üzere karnelerini alan öğrencileri, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi yalnız bırakmadı. Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Bilgi Evlerini ve Gündüz Çocuk Bakım Evlerini ziyaret eden Başkan Çebi, öğrencilere hediyeler takdim etti ve sömestir etkinliklerine davet etti.

48 çocuktan türkülerle ve şiirlerle barış mesajı 

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Üniversitesi Çocuk Korosu ise Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘’Barış, Hoşgörü ve Dostluk’’ konserinde türkülerle ve şiirlerle barış mesajı verdi.

Sanatseverlere müzik ziyafeti yaşatan çocukları,ebeveynleriyle birlikte Belediye Başkanı Kemal Çebi de izledi.

Kemal Çebi: Eğitim, sanat ve sporla ilgili faaliyetlerde tasarruf yapmıyoruz 

Koroda yer alan öğrencileri tebrik eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, ‘’Gençlerle ve çocuklarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Pırıl pırıl çocuklarımızı izlemekten çok zevk aldım. Bu çocuklar, gençler emin olun ki büyüdüklerinde bu ülkeyi çok güzel yerlere getirecekler. Bütün velilerimize böyle güzel çocuklar yetiştirdikleri için teşekkür ederim. Belediye Başkanı olarak okullarımızdan, Bilgi Evlerimizden, Güzel Sanatlar Akademimizden,Müzik Akademimizden ve Çocuk Üniversitemizden, kısacası eğitim, sanat ve sporla ilgili bütün faaliyetlerden asla tasarruf yapmıyorum, yapmayacağım’’ dedi.

Koro Şefi Erdal Şahin yönetimindeki koro, “Gelin Kardeş Olalım, Gel Gidelim Dosta Gönül, Bir Dünya Bırakın Biz Çocuklara, Dostum Dostum” gibi sevilen şarkıları ve türküleri seslendirirken, katılımcılar öğrencileri ayakta alkışladı.

#Küçükçekmece Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.