DOLAR 32,3497 0.29%
EURO 35,1446 0%
ALTIN 2.306,551,29
BITCOIN 22832532.18019%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

20:52

YATSIYA KALAN SÜRE

Başkan Çalık Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Başkan Çalık Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

ABONE OL
25 Kasım 2022 00:30
Başkan Çalık Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Öğretmenler Günü dolayısıyla Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Tesislerinde ilçede ikamet eden emekli öğretmenlerle buluştu. Öğretmenlerin istek, öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Çalık, “Eksiklerimiz, hatalarımız olabilir onları da sizlerden dinleyelim istedik. Ben eleştirilere önem veren eleştirilerden beslenen bir insanım. Beni de öğrenciniz olarak görün.” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Öğretmenler Günü dolayısıyla Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Burada öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Çalık, “Öğretmenlerimiz bir bakışıyla bile çok şeyler öğretebiliyor. Sizlerin yetiştireceği çocuklar, gençler sayesinde geleceğimiz çok daha aydınlık olacak. Emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” şeklinde konuştu. Kütüphane, müzik odası ve ortak kullanım alanlarını gezen Başkan Çalık, eksiklerin tamamlanması konusunda gerekli destekleri vereceklerini ifade etti.

“Beni de öğrenciniz olarak görün”

İlçede ikamet eden emekli öğretmenlerle de Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Tesislerinde buluşan Başkan Çalık, öğretmenlerin istek, öneri ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. İlçede eğitime verdikleri destekleri anlatan Başkan Çalık, ilçe genelindeki okulların tüm bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının yanı sıra gelen talepler doğrultusunda donanımlı alanlar da kazandırdıklarını ifade etti. Eğitim camiasının hizmetinde olduklarını ve öğretmenlerle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çalık, “Sizinle hasbihal etmek bizim için çok kıymetli. Bu ülke için çok kıymetlisiniz, çok önemlisiniz. Benim bu kentle 24 yıllık bir bağım var. İstanbul’un en güzel ilçelerinden birisi Beylikdüzü. Eksiklerimiz, hatalarımız olabilir onları da sizlerden dinleyelim istedik. Ben eleştirilere önem veren, eleştirilerden beslenen bir insanım. Beni de öğrenciniz olarak görün.” diye konuştu.

Öğretmenler yemekte bir araya geldi

Öte yandan Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde hizmet veren öğretmenler de Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenen yemekte bir araya geldi. Belediyede eğitim veren öğretmenlerin buluştuğu etkinliğe; Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Müslüm Akülker, meclis üyeleri, birim müdürleri ve öğretmenler katıldı. Beylikdüzü Belediyesi’nin eğitmen kadrosuyla eğitim camiasında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Başkanvekili Müslüm Akülker, “Siz eli öpülesi öğretmenlerin bizim üzerimizde emekleri çok. Anne ve babadan eğitim almaya başlıyoruz ama öğretmenlerimiz sayesinde bir yerlere geliyoruz. Öğretmenlerin yerini hiçbir şey dolduramaz. Sizlere saygı ve şükranlarımızı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

#Beylikdüzü Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.