DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22791750.56567%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Başkan Bozkurt Gazetecileri Unutmadı

Başkan Bozkurt Gazetecileri Unutmadı

ABONE OL
12 Ocak 2023 17:27
Başkan Bozkurt Gazetecileri Unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgedeki ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Bozkurt, karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, 4 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalarla ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Esenyurt’ta program düzenlendi. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcilerini Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programında ağırladı. Basın mensuplarının gününü kutlayan Başkan Bozkurt, kahvaltının ardından nasıl bir belediye devraldığı, kurumsal yapıda yaptığı düzenlemeler ve 4 yıllık görev süresinde eğitim, istihdam, kültür, sanat, spor gibi alanlarda ilçeye getirdiği yenilikler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

“Ülkenin geleceğine dair yaptığınız haberlerin çok büyük önemi var”

Sunumun ardından gazetecilerin merak ettiği soruları da tek tek yanıtlayan Başkan Bozkurt, 10 Ocak’ın önemine değinerek, “Doğru haber alma hakkı olmadan kamuoyunun doğru bilgilenme şansı yok. O kadar önemli bir iş ki yaptığınız şey. Doğru bilgilendirme yapmadan düzgün insanların başa gelme şansı yok. Dolayısıyla bu ülkenin geleceğinde sizin verdiğiniz haberlerin çok büyük önemi var. Ben bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Bunu çok zor şartlarda yapıyorsunuz. Umuyorum ki önümüzdeki günlerde daha güzel şartlarda olursunuz. Mutlulukla, huzurla, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bu süreci birlikte geçiririz” dedi.

#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.