DOLAR 32,3928 0.18%
EURO 35,2226 0.01%
ALTIN 2.320,880,09
BITCOIN 22954022.85498%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Başarılı organizatör Emir Ergün kimdir?

Başarılı organizatör Emir Ergün kimdir?

ABONE OL
10 Nisan 2023 17:07
Başarılı organizatör Emir Ergün kimdir?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

1997 Erzurum doğumlu olan başarılı organizatör Emir Ergün; babasının bürokrat olması nedeniyle  ilk öğretimini Balıkesir, orta öğretimini Erzincan’da tamamladı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü okumak üzere yerleşti. İlk organizasyon faaliyetlerine üniversite yıllarında Kıbrıs’ta başlayan Emir Ergün, şimdilerde projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Genç organizatör Emir Ergün’ün ilk büyük çaplı organizasyonu olan Color Fest’e 3500 kişilik bir katılım sağlanırken, bu başarısının anahtarı olarak Kıbrıs’ta girişimcilik örneği gösterdiği organizasyonlardan edindiği tecrübeleri göstermekte.  Adından Color Fest ile söz ettirmeye başlayan Emir Ergün, çeşitli sanatçıların Kıbrıs’daki organizasyonlarını da başarıyla gerçekleştirdi. Bu organizasyonları yürütürken kurduğu kadroların genç ve girişken olmasına özen gösterdiğinden üniversite öğrencilerine kendi bünyesinde istihdam sağladı.

Mezuniyeti ardından yaşadığı şehir olan Ankara’ya geri dönen Emir Ergün, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği’nin talebi üzerine, pandemi sonrası Ankara’nın ilk büyük organizasyonunu, gönül vermiş olduğu Beşiktaş Kulübü’ nün 2021 Şampiyonluğu kutlamalarını gerçekleştirdi.

Uzun vadede Ankara dışında, Türkiye’nin her yerinde hizmet vermek isteyen genç organizatör, öncelikli ve nihai amacının “bürokratlar şehri” olarak tanımladığı Ankara’nın kasvetli havasını dağıtıp İstanbul, İzmir, Antalya, Eskişehir’de olduğu gibi organizasyon sektörüne gençlerin talebini çekmek olduğuna değiniyor. Ankara’ daki eğlence açığını kapadıktan sonra bazı ticari projelerini gerçekleştirmek istediğini söyleyen Emir Ergün, kendi organizasyon işlerinin yanı sıra ticaretle de ilgilenmekte. Ergün, bir holdingdeki yönetim kurulu başkanının özel asistanlığını yaptığı sıralarda ticaretin kurallarını öğrendiğine değinirken, akıl hocası olarak tanımladığı iki kişiden edindiği donanımlar sayesinde kendi ticari hayatını bir de organizasyon şirketiyle taçlandırdı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.