DOLAR 32,3347 0.25%
EURO 35,1361 0%
ALTIN 2.300,421,02
BITCOIN 22996763.0104%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Barış Baktaş dünya sinemasına açılıyor
  • Magazin Name
  • Barış Baktaş dünya sinemasına açılıyor

Barış Baktaş dünya sinemasına açılıyor

ABONE OL
16 Kasım 2020 01:26
Barış Baktaş dünya sinemasına açılıyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Barış Baktaş Ceberruh adlı sinema filmindeki başrolün ardından İran yapımı bir film için teklif aldı. “Tanrının Gözyaşları” adlı İran yapımı sinema filminin çekimleri Antalya’da gerçekleşirken filmin yönetmenliğini Reza Hossein Abadi yaptı.

Barış Baktaş’ın başrolünde oynadığı film 2021 yılında hem İran’da hem Türkiye’de vizyona girecek

Orijinal adı “Askhe Khoda” olan filmin uygulayıcı yapımcılığını Elif Demirelli üstlenirken “Tanrının Gözyaşları” adlı sinema filmi 2021 yılında hem İran hem Türkiye’de eş zamanlı olarak vizyona girecek.

Barış Baktaş yaptığı açıklamada “Benim için güzel bir deneyim oldu. Ekip içerisinde Farsça ve Türkçe dilleri konuşulduğu için bir takım zorluklar yaşadık. Ama ekip olarak iyi bir enerji yakaladık. Çekimlerimiz güzel bir şekilde devam ediyor. Ve bu ekibin ortaya güzel bir iş çıkaracağına çok eminim. Ekibimle çalışmaya başladığım ilk günden itibaren aynı heyecanı koruduk ve hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Barış Baktaş sinemaseverlere “Ceberruh” filmi ile merhaba diyecek

Barış Baktaş önümüzdeki günlerde vizyona girmesi beklenen “Ceberruh” adlı sinema filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşarken aynı zamanda dijital bir platformda yayına girecek olan “Arayış” adlı dizi filmin kadrosunda yer alması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.