Azra Sare kimdir?

Azra Sare kimdir?

Oynadığı Leylifer adlı dizi ile oyunculuk kariyerinde büyük başarıya imza atarak dikkatleri üzerine çeken Azra Sare hakkında merak edilenler, hayatı , eğitimi , kariyeri ve biyografi bilgileri.

Azra Sare Kimdir?

Azra Sare model, şair, senarist, film ve dizi oyuncusudur.

Azra Sare nerelidir?

Doğma büyüme İstanbullu olan Azra Sare aslen Trabzonludur.

Azra Sare kaç yaşındadır?

Azra Sare 16 Mart 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş ve 28 yaşındadır. Burcu ise balıktır.

Azra Sare’nin aldığı eğitimler nelerdir?

Azra Sare İstanbul Bilgi Üniversitesi Ön lisans Klinik / Medikal Laboratuvar Teknisyenidir. Tarık Sezer Sanat Akademisi’nde 2018 yılında şan eğitimi alarak sanat kariyerindeki ilk adımlarını atan başarılı oyuncu 2018-2019 yılları arasında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Akşam Okulu’nda tiyatro eğitimi almıştır.

2019 yılında almış olduğu eğitimi perçinlemek adına İstanbul Stüdyoları Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi alan Azra Sare 2019-2020 yılları arasında başta Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Drama ve Tiyatroculuk/Tiyatro Sanatları eğitimi almıştır.

Azra Sare’nin oyunculuk kariyeri

Bugüne kadar birkaç tiyatro oyunu dışında Camila Daurte Çakır, Can Verel’in başrollerini üstlendiği “Leylifer” adlı dizide Gözde Gürkan, Gizem Coşkun, Serbülent Soylu, Burcu Derya, Berna Keskin, Özay Özgüller ve Sultan Köroğlu gibi isimler rol almış ve bu dizideki performansı ile dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştır.

Güzel oyuncunun resmi instagram hesabı @azrasaree ‘dir.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın