DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2062453-0.33031%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

Aydilge gönüllere dokundu

ABONE OL
2 Ocak 2020 10:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydilge bir alışveriş merkezinde verdiği konserinde binlerce hayranına çoşku dolu bir konser verdi.

Konseri boyunca sahnede bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile sahnede adım atmadık yer bırakmayan başarılı sanatçı konserinin sonlarına doğru yürekleri ısıtan bir davranışa imza attı.

Görme engelliler farkındalığına dikkat çekmek için siyah bant taktı

Konserinin sonlarına doğru Aydilge sahneden yaptığı açıklamada “ Yeni yıl heyecanı bazen bir çok insana Ocak ayının ilk haftasının “Görme Engeliler Farkındalık Haftası” olduğunu unutturabiliyor” dedikten sonra cebinden siyah bir göz bandı çıkaran Aydilge göz bandını takarak görme engelli bireylerin yaşadıkları sorunlara herkesin dikkat çekmesini sağladı.

Sahnede açıklamalarına devam eden Aydilge “ Yıllar önce kulisime görme engelli bir hayranım gelip bana kendisini yalnız hissettiğinde “Yalnız Değilsin” şarkımı dinleyerek hayata umut dolu baktığını söylemişti. Şimdi sizlerle bu şarkımızı hep beraber söyleyerek gerçekten de onların yalnız olmadıklarını görme engelli bireylerimize hissettirelim istiyorum.  Onlar asla engelli değillerdir. Asıl engelli olan onları görmeyen bizim gözlerimiz ve kalplerimiz. Bu şarkımda önce kalplerimizdeki körlüğü tedavi etmek adına şarkıma eşlik ederken gözlerinizi kapatın. Gönül gözümüz ile bir anlık dahi olsa öyle bakalım dünyaya” dedi.

Sözlerinin ardından büyük alkışlar alan sanatçıya konserini izlemeye gelen tüm konukları gözlerini kapatarak “Yalnız Değilsin” şarkısına eşlik ettiler.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.