Atilla Yıldırım 5.’inci kişisel sergisini sanatseverlerle buluşturdu

Sanatseverler Atilla Yıldırım'ın 60001 noktadan oluşan pilot kalemle çizmiş olduğu Atatürk portresine yoğun ilgi gösterdiler...

Atilla Yıldırım 5.’inci kişisel sergisini sanatseverlerle buluşturdu

Atilla Yıldırım amatör olarak 2010 yılından itibaren başladığı resim çalışmalarına profesyonel olarak devam ederken beşinci kişisel sergisi “Doğanın Rengi”’ni 21 Mart günü Tarik Zafer Tunaya Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşturdu.

Atilla Yıldırım “Doğanın Rengi” adlı sergisinde 42 çalışmasını sanatseverlerin beğenisine sunarken bu çalışmalarında ağırlıklı olarak kuru fırça ve sulu boya tabloları ağırlıklı oldu.

Sergisi hakkında kısa bir açıklamada bulunan Atilla Yıldırım “Çalışmalarım Anadolu mitolojisi, kültürü ve doğasında esinlenerek hiperrealist stilde yaptığım çalışmalardan oluşmakta. Bu sergimde sanatseverlerle buluşturduğum çalışmalar arasında 60001 noktadan oluşan pilot kalemle çizmiş olduğum Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir portesine sanatseverler yoğun ilgi gösterdiler” dedi.

Atilla Yıldırım’ı bu sergisinde yakın dostları ve Meltem TV. sunucusu ve yapımcılarından Raif Akyüz, çakıl taşlarına hayat veren ressam olarak tanınan Ayfer Yelken ve Önce Vatan gazetesinin başarılı gazetecilerinden biri olan Zambak Karabay yalnız bırakmadılar.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Bir yanıt yazın