Athena’dan Cumhuriyet’in 100. yılına unutulmaz konser

Athena’dan Cumhuriyet’in 100. yılına unutulmaz konser

Yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konser ve festivalde yer almış, Türk rock müzik tarihinin efsane gruplarından Athena, 29 Ekim 100. yıl Cumhuriyet konseri için, Fethiye’de on binlerce kişinin katılımıyla dev bir konsere imzasını attı.

 

Türk rock müziğinin efsane gruplarından Athena Fethiye Belediyesinin destekleri ile düzenlenen Cumhuriyet’imizin 100.yılı etkinliklerinde on binlerce vatandaşımızın katıldığı dev bir konsere imza attı.

 

Akşamın erken saatlerinden itibaren neredeyse tüm Fethiye halkının sokak ve caddeleri doldurup fener alayı sonrasında toplanan Cumhuriyet sevdalılarına Beşkeza Meydanı’nda Athena’nın şarkıları eşliğinde büyük bir coşkuyla kutladılar.

 

Athena konserine “Arsız Gönül” ile başlarken yüksek tempoda geçen konserde Gökhan “Fethiye bizim için çok önemli Müziğe başladığımız ilk yıllarda yaz aylarını burada müzik yaparak geçirdik ve bu anlamlı günde burada sizlerle birlikte olmak da bizim işçin çok özel” dedi.

 

Muhteşem sahne performansları ile farklarını her zaman ortaya koyan Athena, Arsız Gönül’ün ardından Kime Ne ve Dam Üstüne Çul Serer’ ile devam ettiği konserinde  ‘Kafama Göre’, ‘Ben Böyleyim’, ‘Serseri Mayın’, ‘‘Yaşamak Var Ya’, ‘‘Her Şey Güzel Olacak’, ’12 Dev Adam’ gibi hit olmuş şarkılarını yorumladılar.

 

Athena yaklaşık iki saat süren konserin ardından sahnesini yoğun alkışlar altında tamamlarken konseri izleyenlerde unutulmayacak bir gece yaşattılar.

 

Bir yanıt yazın