DOLAR 32,3425 0.07%
EURO 35,0274 -0.2%
ALTIN 2.316,411,73
BITCOIN 22877972.81474%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Ata Göçen’in İlk Şarkısı “Naş”

ABONE OL
26 Kasım 2019 01:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocukluğundan beri şarkıcı olmak isteyen ve bu uğurda çok çalışan Ata Göçen, şu günlerde ilk şarkısını sevenleriyle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği eğitimi gören Göçen, ilk şarkısının bestesini ve düzenlemesini Ensar Çelik’e emanet etti. Makyajı İlknur Şimşek’in ellerinden çıkarken klibin yönetmenliğini ise Melek Ezgi yaptı. Mudanya ve Tirilye’de çekilen klip, renkli ve hareketli sahneleriyle oldukça beğenildi. 6 kişilik ekibin yer aldığı çekimler tam 13 saat sürdü.

Ata Göçen ilk şarkısı için, “Aylardır çok büyük emek verdik. Sizin bir tıkla açtığınız şarkıyı biz size sunabilmek için ne çabalar gösteriyoruz. Eğlenceli, hareketli bir şarkı oldu. Hepimiz günlük hayatımızda ‘gelene kapımız sonuna kadar açık, gidene Naş güle güle’ demiyor muyuz? Günümüz ilişkilerini tasvir eden bir şarkı oldu. Biz çok sevdik, ortaya özenerek bir iş çıkardık. Eminim dinleyicilerimiz de sevecektir. Destekleyen, yorum yapan ve paylaşan herkese teşekkür ediyorum.”

Netd dahil birçok müzik platformunda yayınlanan “Naş” Silvana Müzik etiketiyle çıktı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.