DOLAR 32,4748 0.07%
EURO 34,8401 0.22%
ALTIN 2.476,800,60
BITCOIN 2001104-3.63172%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Arda Çelikcan kimdir?

ABONE OL
21 Kasım 2022 18:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arda Çelikcan 1986 yılında  Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi İmalat Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. Mezuniyetinden sonra askerlik görevini yerine getirdi. Sonrasında otomotiv sektöründe başlayan mühendislik kariyeri, beyaz eşya sektöründe devam etmektedir.

Eş zamanlı olarak meraklı olduğu tarihe karşı ilgisi sebebiyle İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim Bölümü’nde Tarih bölümü okuyan Arda Çelikcan aynı zamanda küçük yaşlardan beri bir şeyler karalamaya meraklı ve bu merakını her zaman üreten bir çizgiye oturtma çabasında.

En yakın dostlarıyla ortak heyecanının bir çıktısı olan “Dört” dışında, yazdığı “Pusan” isimli bir kitabı daha mevcut olan Arda Çelikcan bunun dışında da üçüncü projesi bir öykü kitabı ve dördüncü projesi olan bir romanı da ilerlemekte. Her zaman Dolma Kalem grubu yani dostlarıyla da üretmeye devam edeceği için “Dört” isimli romanlarının devamı olan serinin kurgusuna da başlanmış durumda.

Var olmak için her zaman üreten bireyler olunması gerektiğinin farkında olarak, bunu da hobi olarak gördüğü bir aktiveyi yaparak ilerlemenin dayanılmaz keyfini ömrü boyunca yaşamanın peşinde olacak. Dört dostun hayatın sürüklediği çok farklı online tombala siteleri telaşeler içinde iken birbiri ile iletişimde kalmaya birbirini görmeye birbiri ile bir şeyler paylaşabilmeye olan arzusunun bir çıktısı olan “Dolma Kalem” grubunun bir üyesi olmak, ömrü boyunca taşıyacağı en gurur dolu parçalarından biri olacak.

“Dört” biraz kurgusu biraz vücut bulduğu ekip yüzünden bu ismi almış olsa da, polisiye severler için yeni bir ufuk, yeni bir heyecan olmasını umut etmektedir. Belki de sadece kırtasiyede basar kendi raflarımıza birer örnek koyarız denilen noktalardan gelinen noktalara bakıldığında başarılacak çok daha büyük işler, çok daha büyük projeler olduğunu görmek hiçte zor değil.

Dört’ün okurlarından aldığı ilk tepkiler beklentinin çok çok daha ötesine geçmiş durumda olmasından da gelen heyecanla çalışmalarına olan inancı ayrıca artmış durumda Dolma Kalem ekibi, herkesi dostluk merkezinde buluşturan, heyecanlarına ortak eden ve sürekli üreten bireyler olmaya devam edecektir.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.