DOLAR 32,3774 0.15%
EURO 34,9722 -0.32%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22725440.89293%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Anneleri gülümseten hediyeler FLO’da!

Anneleri gülümseten hediyeler FLO’da!

ABONE OL
26 Nisan 2021 09:38
Anneleri gülümseten hediyeler FLO’da!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FLO İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’yla, Anneler Günü için en ideal hediye seçeneklerini uygun fiyat avantajları ile sunuyor. Günlük yaşamın her anına eşlik edecek modeller, ister hafta içi ister hafta sonu, tüm kombinleri zarifçe tamamlıyor. Koleksiyonda yer alan pembe, pudra, kahverengi, bej, beyaz ve siyah gibi zamansız renklerin yanı sıra metalik etkiler, bağcık detayları, cırt cırt ve nakış detayları ile ayakkabılar hareketleniyor.

Oxford modeller, loaferlar, sneakerlar, sandaletler ve babetler sportif giyinmeyi seven anneler için idealken; topuklu sandaletler ve dolgu topuklu modeller her daim topukludan vazgeçemeyen anneler için en cazip hediye seçenekleri arasında yerini alıyor. Bahar ayında annelerin kombinlerinin tamamlayıcı parçası ayakkabılar, birçok model alternatifi ile FLO mağazalarında ve online sitesinde hediye arayışı içinde olanları bekliyor.

Annelere çanta şıklığı!

 FLO’nun bahar renkleri ve sezon trendleriyle harmanladığı çanta koleksiyonu her zevke hitap eden alternatifleri ile tüm annelerin vazgeçilmezi olmaya aday. Mevsimin modası olan siyah ve kahverengi çantalar FLO’da detaylarla hareketlenerek karşınıza çıkıyor. Omuzdan askılı shopper çantalar geniş yapılarıyla dikkat çekerken, canlı renk tonlarındaki yazı simgeleyen çapraz askılı çantalar da annelere rahat kullanım avantajı sağlıyor.

FLO’nun 2021 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nda yer alan tüm modelleri görmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.