Alkışlar Çiğdem Tunç tiyatrosuna

Çiğdem Tunç tiyatrosu Binbir Gece Masalları oyunlarında yeryüzü meleklerini konuk ettiler

Eray Yasin Işık’ın yazdığı Çiğdem Tunç’un yönettiği ,kostümlerini ünlü modacı Yıldırım Mayruk gibi bir usta modacının yaptığı, Çiğdem Tunç, Ergün Demir, Semra Aras, Abidin Yerebakan, Deniz Salman, Alper Çorumluoğlu, Soykan Kişioğlu, Ezgi Küçük, Savaş Özkartal, Derya Yıldız, Gökmen Göçbeyli, Gülben Başer, Tunahan Çilingir, Balca Aydoğdu gibi Türk sinemasının, televizyonların ve tiyatro sahnelerinin tanınmış isimlerinin oynadığı Binbir Gece Masalları oyunu Cumartesi günü Trump Tower’da sergilendi.

Geçtiğimiz hafta yine Çiğdem Tunç Tiyatrosunun sergilediği Türk sinemasının efsane filmlerinden biri olan “Şoför Nebahat” adlı oyununa down sendromlu gençler katılmıştı. Çiğdem Tunç Şöför Nebahat adlı oyunun sonunda kendisini izlemeye gelen kendi deyimi ile “yeryüzünün melekleri” olan down sendromlu misafirlerini sahneye almış ve tüm ekibi ile tanıştırarak onların gönüllerini ayrıca kazanmıştı.

Kendisini izlemeye gelen yeryüzü meleklerini de ayrıca Trump Tower’da oynayacakları “Binbir Gece Masalları” oyununa davet etmişti. Yeryüzü melekleri , Çiğdem Tunç’un davetlisi olarak Trump Tower’da kendilerine ayrılan yerde oyunu beklerken büyük heyecan yaşadılar. Oyun öncesinde ve sonrasında Çiğdem Tunç tiyatrosu ekibi özel konukları ile ayrıca ilgilendiler.

Oyun sonunda yine sahneye davet edilen Yeryüzü melekleri ile Binbir Gece Masalları ekibi sahnede kucaklaştılar ve geceyi hatıra fotoğrafı ile sonlandırdılar.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın