Ahu Tuğba’nın hastalığını sosyal medyadan duyurdu

Felaket tellalı Onur Akay, Ahu Tuğba'nın hastalığını sosyal medyadan takipçilerine duyurdu...

Ahu Tuğba’nın hastalığını sosyal medyadan duyurdu

Sosyal medyanın ve magazin dünyasının felaket tellalı olarak anılan ismi Onur Akay bugün sosyal medya hesabından ünlü oyuncu Ahu Tuğba’nın KOAH hastası olduğunu duyurdu.

Onur Akay sosyal medya hesabından Ahu Tuğba ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak ünlü sanatçının uzun süredir Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ile mücadele ettiğini açıkladı.

Paylaşımında ayrıca Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin’in de bu rahatsızlığı kendisine yıllar önce anlattığını ancak Tuğba’nın aramızda kalsın istediği için paylaşmadığını belirten Akay, şunları yazdı:

“Canım dostum Ahu Tuğba, çok uzun bir süredir kısa adı “KOAH” olan Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ile mücadele ediyor. Kızı yakın dostum Anjelik, bana yıllar önce bu rahatsızlığını anlatmıştı ama Onur abiciğim bu aramızda kalsın dediği için yazmamıştım. Hava yollarının daralması sonucu rahat ve sağlıklı bir şekilde nefes almayı engelleyen bir akciğer hastalığı ile mücadele eden Ahu ablam, Amerika’da hastanede maskelerle yatıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin…”

Akay’ın paylaşımına Tuğba’dan da yanıt geldi. Tuğba, Akay’a teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Canım Onur’um, her şey için sana çok teşekkür ederim. Hem beni sevenlere hem de sana minnettarım. Dualarınız benim için çok önemli.”

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın