Ahmet San ve Emrah’ın yolları yıllar sonra ilk kez bir söyleyişide kesişti

Ahmet San ve Emrah’ın yolları yıllar sonra ilk kez bir söyleyişide kesişti

Raif Akyüz’ün haberine göre Ahmet San ve ünlü arabeskçi Emrah yıllar sonra iletişimci Banu Noyan medarötütlüğünde bir araya gelirken gerçekleşen söyleyişi programına yoğun ilgi gösterildi.

Yıllar sonra yolları tekrar kesişen Ahmet San ve Emrah Cumhuriyet’in 100.yılında okurları ve sevenleriyle bir araya gelirken kendilerine sorulan tüm sorulara büyük içtenlikle cevap verdiler.

Emrah “Bugün Cumhuriyet’imizin 100 yılı ve böylesine bir günde Ahmet San gibi bir dostumla buluşmak hayatımdaki en güzel günlerden biri oldu” dedi.

Açıklamalarına devam eden Emrah, Ahmet San’ın disiplinli çalışmasına vurgu yaparken “Her organizasyonda yapılacaklar kitap şeklinde elimize verilirdi, yaptığımız işin özrü yoktu onun için Ahmet San ‘n disiplinini hep normal karşıladım. 1989 yılında çalışmaya başladık, mesleği hayatımın dönüm noktasıdır.” ifadelerini kullandı.

Ahmet San  ise yaptığı açıklamada “Tarkan, Mustafa Sandal, Kenan Doğulu ve Burak Kut gibi yakın yaşlardaki genç yıldızlarla çalışmak için kendime özel metotlarım vardı. Bu yüzden neredeyse hiç sorun yaşamadım. Emrah’ta onlar gibi çok genç ve hedefleri olan pırıl pırıl, saygılı ve önerilerimi eksiksiz uygulardı. Menajerliğe başladığım ilk sanatçı Emrah’ın bu disiplini ve çalışkanlığı benim bu işte devam kararı almama sebep olmuştur” dedi.

Ahmet San, okurlarıyla buluşacağı yeni organizasyonların da müjdesini verdi.

Raif Akyüz / Magazinname.com

Instagram: @raifakyuzoffical

Bir yanıt yazın