DOLAR 28,9822 0.21%
EURO 31,2697 0%
ALTIN 1.891,360,26
BITCOIN 12650381,19%
İstanbul

HAFİF YAĞMUR

15:22

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

hiltonbet kalebet twitter betturkey norabahis betturka mavibet twitter
6. Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 4 Eylül 2021’de kadın yelkencileri buluşturacak
  • Magazin Name
  • Spor
  • 6. Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 4 Eylül 2021’de kadın yelkencileri buluşturacak

6. Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 4 Eylül 2021’de kadın yelkencileri buluşturacak

ABONE OL
9 Ağustos 2021 14:19
6. Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 4 Eylül 2021’de kadın yelkencileri buluşturacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de kadınlara yönelik ilk yelken yarışı olma özelliğini taşıyan “Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası”, her geçen sene daha fazla kadına ulaşmaya devam ediyor.

Türkiye Yelken Federasyonu’nun himayesinde, İstanbul Yelken Kulübü’nün işbirliği ile 4 Eylül 2021, Cumartesi günü İstanbul Caddebostan – Adalar parkurunda gerçekleştirilecek olan 6. Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası’nın kayıtları başladı. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl 3 günden 1 güne indirilen yarış, bu sene de tek günde yapılacak.

Basın Bülteni Paketi

Diana Misim, Arzu Çekirge Paksoy ve Serap Gökçebay’dan oluşan Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası Organizasyon Komitesi, bu yıl da kupaya büyük ilgi bekliyor. Kupa’nın yelken tutkusunu yarış heyecanıyla birleştirerek kadınların yelken sporuna olan ilgisini arttırması, ülkemizdeki kadın yelkenciliğini desteklemesi, yeni sporcular yetişmesine fırsat sağlaması hedefleniyor. Ayrıca iş hayatındaki kadının takım olma, hedefe ulaşma, zor koşullarla mücadele etme ve doğa ile bütünleşme yeteneğini  de geliştirerek, kurumların insan kaynakları ile iç iletişim çalışmalarına katkı sağlaması amaçlanıyor.

Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası’na geçtiğimiz yıllarda Arçelik A.Ş., Doğuş Grubu, Mercedes Benz Türk, Borusan Otomotiv, Borusan Holding, Eker, ETİ, Fiba Faktoring, Ford Otosan, Garanti BBVA, Burgan Bank, Garanti Emeklilik, GlaxoSmithKline, Akpa Chemicals, MSI Sailing Team, Innova, Sahibinden.com, Türk Telekom, Pegasus, Dunapack Packaging, Edenred, TWRE Woman Empowering Kadın Platformu, Şenpiliç RC Girls Sailing Team, Permolit Team Ladies First, Atak Akademi, Sultans of the Sea, Bahçeşehir Üniversitesi Pupa Doğuş Üniversitesi, White Angels Sailing Team, Kadın Yelkenciler SKD, Kupa Kızları, Alize Kadın Yelken Takımı ve AÇEV gibi kurumsal ve bireysel kadın yelken takımları katıldı.

Sosyal sorumluluk boyutu ile de fark yaratan Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası’nda bu sene elde edilecek gelirin bir bölümü ile SosyalBen Vakfı’na destek olunacak.

Kupa ile ilgili detaylı bilgi ve katılım koşullarına ARPR İletişim’in 0216 418 33 34 nolu telefonundan ya da  www.denizkiziyelkenkupasi.com adresinden ulaşılabilir.

 

 

Bilgi ve kayıt için: ARPR İletişim Danışmanlığı

Zeynep Kayhan 538 559 30 60 /zkayhan@arpr.com.tr

İpek Başar/ ibasar@arpr.com.tr 0 216 418 33 34 www.arpr.com.tr

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.