DOLAR 32,5418 0.11%
EURO 34,8431 0.02%
ALTIN 2.500,910,68
BITCOIN 20863501.07814%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

3 Boyutlu Duvar Kağıdı Modelleri Nerede Kullanılır?

3 Boyutlu Duvar Kağıdı Modelleri Nerede Kullanılır?

ABONE OL
7 Haziran 2022 22:25
3 Boyutlu Duvar Kağıdı Modelleri Nerede Kullanılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

3 boyutlu duvar kağıdı modelleri son yılların şüphesiz en çok sevilen ve tercih edilen duvar kaplama ürünleri arasında gelmektedir. 15. yüzyılda Avrupa’da ortaya çıkan bu kağıt sistemleri, tarih boyunca birçok evrim geçirmiş ve her dönemin teknolojisine uyum sağlayarak farklı yapılara bürünmüştür. Günümüzde de bu durumun en son ve modern halini yaşıyoruz. Kabartmalı türlerinden boyanabilir versiyonlarına, silinebilir ürünlerden 3 boyutlu kağıtlara kadar birçok çeşit saymak mümkün. Her bir model kullanıcıların farklı tarzlarına karşılık geliyor.

Çiçek, geometrik, rüstik desenli gibi geleneksel duvar kaplama ürünleri günümüzde kullanılıyor olsa da artık yavaş yavaş popülerliğini yitiriyor. Bunda şüphesiz 3 boyutlu duvar kağıdı modelleri üretilmesinin katkısı büyük. Çünkü yaşam alanlarında tuğla ve taş gibi görseller her zaman şıklığı daha çok ön plana çıkarıyor. Fakat bunları duvarlara döşemek çoğu zaman zor ve maliyetli. İşte tam da bu noktada öne çıkan 3 boyutlu kağıtlar ile gerçek bir görüntüye sahip olunuyor. Üstelik tüm bunlar makul duvar kağıdı fiyatları ile gerçekleştiriliyor.

3 boyutlu kağıtların karo halı ürünleri ile muhteşem uyumuna da değinmekte fayda var. Görsel olarak bir dekoratif bütünü oluşturan bu iki yapı aynı zamanda işlevsellik yönünden de kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Yeşil Parke mağazası üzerinden bu ürünlerin en kaliteli ve şık hallerine ulaşabilirsiniz. Yaşam alanlarınızda artık farklı bir enerji talep ediyorsanız doğru adrestesiniz. Yeşil Parke iletişim araçları üzerinden 7/24 taleplerinizi iletmeniz mümkün.

3D Duvar Kağıdı Nasıl Uygulanır?

3D duvar kağıdı modelleri kullanıcıları özgün bir görüntü ve farklı bir hissiyat yaratır. Duvarlara uygulanması da oldukça basittir. Diğer kaplama stillerinden bir farkı yoktur. Önce varsa eski kağıt sökülür ve duvar hazır hale getirilir. Sonrasında da yapıştırma maddesi sürülür. Sonrasında yavaş bir şekilde kağıt döşemesi yapılır. Elbette karo halı döşeme sistemleri gibi basit bir uygulama gibi görülebilir. Ancak yine de uzman bir usta ile çalışmak her zaman için daha faydalı bir durum olacaktır. Bu şekilde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.