Ziynet Sali’den Harbiye’de salsa show

Harbiye Açıkhava sahnesinde Ziynet Sali'den muhteşem konser

Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Poll Production organizasyonu ile Harbiye Açıkhava sahnesinde dün gece Türk pop müziğinin güçlü sesi Ziynet Sali sahne aldı. Ziynet Sali’nin konserini izlemek için yaklaşık 5000 civarında müziksever muhteşem bir gece yaşadılar.Ünlü sanatçıyı gecede Burkay ve Şevval Sam dahil olmak üzere bir çok sanatçı dostu bu gecede yalnız bırakmadılar. Sahneye kendisini izlemeye gelen konuklarını “Bana Da Söyle” şarkısı ile selamlayan sanatçı yaklaşık 3 saat sahnede kaldı.

Konser öncesi kendisine soru soran gazetecilere cevap veren Sali “5 yıldır burada konser veriyorum ama bu gecenin benim açımdan büyük bir önemi var. Annem bu gece burada olacak ve beni izleyecek. Harbiye Açıkhava sahnesinde konser vermek her sanatçı için çok önem taşıyor” dedi.

SAHNEDE SEVGİLİSİ İLE SALSA DANSI YAPTI

Ziynet Sali hem gitaristi ve hem sevgilisi olan Erkan Erzurum’luyla sahnede kendisini izleyenlerin çılgın alkışları altında salsa dansı yaparken, sanatçının İspanyol dansçı konuğu Manuel Reina ile de ayrıca Flamenco dansı yaptı.

Ziynet Sali konserinin ikinci yarısında küçük bir sürpriz yaparak kendisini izlemeye gelen küçük You Tuber Ecrin Su Çoban ile “ Bana Da Söyle” şarkısını seslendirdi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın