Zeynep Tunuslu, Uzay Heparı’nın ölümünden hala Demet Akbağ’ımı sorumlu tutuyor?

Zeynep Tunuslu, Uzay Heparı’nın ölümünden hala Demet Akbağ’ımı sorumlu tutuyor?

Programına konuk aldığı isimlerle yaptığı programlarla adeta magazin dünyasına da yön veren başarılı televizyoncu ve sunucu Gökay Kalaycıoğlu bu kez de çok konuşulacak bir programa daha imza attı.

 

Gökay Kalaycıoğlu’nun TV360 ekranlarında sunduğu 360 Derece adlı programına bu kez de ünlü modacı Zeynep Tunuslu oldu.

 

Hatırlanacağı üzere Zeynep Tunuslu genç müzisyen Uzay Heparı ile 1993 yılının Aralık ayında evlenmiş ve eşi Uzay Heparı’yı da geçirdiği trafik kazasının ardından geçen 11 günlük yoğun bakım süresinin ardından 31 Mayıs tarihinde kaybetmişti.

 

Gökay Kalaycıoğlu ile sohbet ederken Zeynep Tunuslu’nun eşi Uzay Heparı’yı kaybettiği kazayı anlatırken “ Keşke Demet Akbağ araba kullanmayı bilip trafiğe çıkmış olsaydı bu kaza olmazdı. Bu talihsiz sıradan bir trafik kazası değil, trafik kurallarının ihlali sonucu olan bir kazaydı. Araba kullanmayı bilmeyen bir insanın seyir halinde iken aracını arızalanması sonrasında panikleyerek kör noktada dörtlülerini yakmayarak beklenmesi sonucu meydana gelen bir kaza. Maalesef Türkiye’de cezalar bu kadar hafif olduğu müddetçe bu tip kazalar devamlı olacak” dedi.

 

Programda açıklamalarına devam eden Tunuslu “ Aradan yıllar geçtikten sonra beni kendi sunduğu bir TV. programına çağırdı ve gözlerimin içine bakarak “ Oğlunun gözleri babasına benziyormuş. Umarım yaşı ve talihi benzemez” dedi. Bende bu sözler üzerine kendisine “Çok iyi tiyatrocusunuz tebrik ederim.” diye cevap verdim. Sanki başka birinin hayatıymış gibi konuştu. Değişik hayatlar. Ondan oğluma karşı daha insani yaklaşımlar beklerdim” ifadelerini kullandı.

 

Programda Uzay Heparı’nın ölümünden sonra Sezen Aksu’nun insani davranmadığını düşündüğünü ifade eden Tunuslu “Lohusa iken Sezen Aksu elinde altınlar ve arkasında fotoğrafçılarla yanıma geldi ama geç oldu. Dokuz ay evvel aklın neredeydi? Olaya eski birlikteliği diye bakmadım. Ama çizdiği portre halkın insanı gibiydi. Ben öyle düşünmüyorum” dedi.

 

Zeynep Tunuslu’nun bu açıklamaları yapması bir anlamda eşi Uzay Heparı’nın ölümünde Demet Akbağ’ı suçlamaya devam ettiğini veya affetmediğinin bir göstergesi olarak algılandı.

Bir yanıt yazın