Zeynep Dizdar’dan Gökay Kalaycıoğlu’na itiraflar

Zeynep Dizdar’dan Gökay Kalaycıoğlu’na itiraflar

Sahnelerin sevilen sanatçılarından biri olan Zeynep Dizdar, bir haber kanalının YouTube kanalında Türkiye’nin başarılı sunucularından Gökay Kalaycıoğlu’nun konuğu oldu.

 

Gökay Kalaycıoğlu ve Zeynep Dizdar ikilisinin samimi bir ortamda ve tüm içtenlikle geçen programda Zeynep Dizdar’ın itirafları magazin gündemine damga vurdu.

 

Zeynep Dizdar programda Ümit Sayın ile büyük bir aşk yaşadığını ve 9 yıl süren beraberliklerinde bir çocuk aldırmak zorunda kaldığını ifade ederken Ümit Sayın ile ayrıldıktan sonra da aldatıldığını öğrendiğini açıkladı.

 

Gökay Kalaycıoğlu’nun tüm sorularına büyük içtenlikle cevap veren Zeynep Dizdar “Evlenmediğimiz için çocuğumu aldırmaktan dolayı hala pişmanım. Madem Ümit Sayın benden ayrıldıktan sonra intiharı düşünecek noktaya gelmişse ne oldu da benimle evlenmedi. Bana ‘ben ölüyorum, sen neredeydin’ diye sorduğunda ben de kendisine çocuğumuz gitti sen neredeydin? diye sordum. Ben küçük bir kızdım ve Ümit’le tanıştığımda öpüşerek çocuk olduğunu zannettiğim bir zamanlarda ona aşık olmuştum” dedi.

Bir yanıt yazın