DOLAR 32,3476 0.29%
EURO 35,1397 -0.01%
ALTIN 2.307,361,33
BITCOIN 22861482.5873%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

20:52

YATSIYA KALAN SÜRE

Yoga ve meditasyon dünyasına yeni bir adres: “Rupaloka Multidisipliner Stüdyo”
  • Magazin Name
  • Genel
  • Yoga ve meditasyon dünyasına yeni bir adres: “Rupaloka Multidisipliner Stüdyo”

Yoga ve meditasyon dünyasına yeni bir adres: “Rupaloka Multidisipliner Stüdyo”

ABONE OL
17 Mayıs 2023 16:27
Yoga ve meditasyon dünyasına yeni bir adres: “Rupaloka Multidisipliner Stüdyo”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seferihisar’ın ilk multidisipliner etkinlik alanı Rupaloka, içinde başlıca yoga, meditasyon ve nefes terapi teknikleri olmak üzere; birçok farklı disiplinle katılımcılarına hem fiziksel, hem de ruhsal sağlık sunuyor.

2016 yılında bir inzivada tanışan iki yoga dostu olan Filiz Pesen ve Bengü Özdikicioğlu’nun öncülüğünde kurulan Rupaloka Stüdyo, multi disipliner bir atölye olarak farklı öğretiler ve teknikleri içeren, herkese kucak açan eğitimlerle yoga ve meditasyon tutkunlarının yeni adresi olmaya aday.

Yıllardır yoga, meditasyon ve nefes terapi konusunda çalışmalar yaptığını dile getiren Kurucu Ortak ve Nefes Terapisti Filiz Pesen, “Elde ettiğimiz deneyimler ışığında uzmanı olduğumuz alanlarda dersler veriyoruz. Burası herkese kucak açtığımız bir yer. Birçok çeşitli öğretinin arasından size iyi geleni keşfedebileceğiniz bir adres. Günümüzde insanların da bu yöndeki talepleri artıyor. Her insanın özündeki ihtiyaçları aynıdır. Bu ihtiyaçların karşılanmıyor olması, sıkışmışlık hissi özellikle toplumda bir arayışa gitmemize neden oluyor. Budist öğretiye göre Rupaloka, madde dünyasında genişleyen algı anlamına geliyor. Arzularımızla ve ihtiyaçlarımızla var oluyoruz ve hepimiz ruhsal bir arayış içindeyiz. Sunduğumuz eğitimlerle hayatınıza yeni bir alan açmaya yön çizmeye çalışıyoruz” dedi.

ZENGİN EĞİTİM PROGRAMI

Eğitimler hakkında bilgi veren Kurucu Ortak ve Yoga Eğitmeni Bengü Özdikicioğlu da şunları söyledi: “Aktif olarak tüm yoga çeşitleri, nefes teknikleri, meditasyon dersleri, Thai medikal ve hamilelere özel masaj teknikleri, aile dizimi gibi kapsayıcı bir programa sahibiz. Cuma günleri yalnızca kadınlara yönelik nefes meditasyon ve masaj çalışmaları yapıyoruz. Bir yaş sınırı yok. Erkek ve kadın canların yanı sıra; çocuklar ve ileri yaştaki canlar için de uygulamalarımız bulunuyor. Hafta sonlarında farklı eğitimler ve atölye buluşmalarında yoga dostlarını ağırlayacağız”

Eğitimlerin aynı zamanda online olarak da sunulabildiği Rupaloka, tüm Türkiye’ye hitap ederken; ayrıntılı bilgi almak isteyenler Rupalokastudyo Instagram sayfasını ziyaret edebiliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.