Yılmaz Morgül gönülleri fethetmeye devam ediyor

Yılmaz Morgül gönülleri fethetmeye devam ediyor

Sanatçılığı kadar özellikle engelli bireyler için yaptığı çalışmalarla gönüllere taht kuran Yılmaz Morgül, Engelsiz Yaşam Vakfı gönüllüsü olarak topladığı yardımları ve bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Gülnar ve Erkan Aşçıoğlu çiftinin Beykoz’daki evlerine ziyarete giden Yılmaz Morgül %85 engelli Gülnar Aşçıoğlu’nun akülü elektrikli sandalyesini kendi teslim ederek hareket özgürlüğüne yeniden kavuşmasına vesile oldu.

Yılmaz Morgül’ü kapıda karşılayan Aşçıoğlu çiftinin hem ziyaret etmelerinden dolayı ve akülü elektrikli sandalye bağışı sonrası duydukları mutluluk gözlerinden okundu.

Yılmaz Morgül bu ziyaretinin hemen arkasından yine Beykoz’da yaşayan omurilik hastası olan %98 engelli Selim Kaplan’a ziyaret gitti. Geçtiğimiz yılbaşı vefat eden annesine ait özel yapım hasta yatağını Selim Kaplan’a bağışlayan Morgül bu kez de yaptığı nezaket ziyareti ile aileni gönlünü bir kez daha fethetti.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Morgül “Annem vefat edince onun için yaptırdığım özel hasta yatağını yatağa bağımlı engelli bir kişiye bağışlamıştım. Ancak onunla tanışmamıştık. Bugün kendisini ziyaret ettim. Çok doğru bir bağış yaptığımı gördüm” dedi.

Bir yanıt yazın