Yıllarca hangi ünlü şarkıcıyı “Acıların Kadını” sandık?

Ünlü şarkıcı konserinde itirafta bulundu...

Dün gece İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde Türk pop müziğinin en özel söz yazarı ve yorumcularından biri olan Göksel, unutulmaz bir konsere imza atarken kendisini dinlemeye gelen konuklarına da unutulmaz anlar yaşattı.

İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde Göksel’e sahnede 11 kişilik orkestrası ve 6 dansçı eşlik ederken, Göksel sahnede enerjisi ve muhteşem sahne performansı ile konserine imzasını attı.

Göksel konserine “Hiç Yok” adlı şarkısıyla başlarken konseri boyunca ilk şarkısı “Sabır”’dan günümüze kadar hit olmuş tüm şarkılarından oluşan bir repertuvar ile sahne aldı.

Göksel konserinin ilk bölümünde Özlem Kaya, ikinci bölümünde ise Özgür Masur imzalı kıyafetleri ile çıkan Göksel 5 bin kişiyle şarkılarını seslendirirken konser boyunca 3 kıyafet değiştirdi.

“Yıllarca beni acıların kadını sandınız!”

Göksel, ‘Depresyondayım” adlı şarkısını seslendirmeden önce konserine gelen konuklarına itiraflarda bulundu. Göksel, “Yıllarca  ‘Depresyondayım’ adlı şarkım yüzünden beni acıların kadını sandınız ama galiba bunu artık  kırdım, hiç acıların kadınına benziyor muyum” şeklinde konuştu. Bir ara darbuka eşliğinde göbek attan Göksel ‘in göbek showu dakikalarca alkış aldı…

Göksel haftalardır hazırlandığı konserinin finalinde ayakta alkışlandı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın