DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0809 -0.14%
ALTIN 2.300,171,01
BITCOIN 22896801.31377%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Yetişkinler cihazlarının güncellemelerini basit sebeplerden dolayı yapmıyor!
  • Magazin Name
  • Teknoloji
  • Yetişkinler cihazlarının güncellemelerini basit sebeplerden dolayı yapmıyor!

Yetişkinler cihazlarının güncellemelerini basit sebeplerden dolayı yapmıyor!

ABONE OL
25 Haziran 2021 00:47
Yetişkinler cihazlarının güncellemelerini basit sebeplerden dolayı yapmıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaspersky tarafından gerçekleştirilen ve kullanıcıların cihazları güncelleme konusundaki tutumlarını araştıran küresel bir anket, güncelleme etkinliğinin bir aile meselesi haline geldiğini ortaya çıkardı. Araştırmaya göre, ailesiyle yaşayan katılımcıların yarısından fazlası (%62), çocukların ve yaşlıların cihazlarını güncelleme konusunda yardıma ihtiyacı olduğunda hemfikir. Ayrıca güncellemeler evdeki ilişkileri etkileyebiliyor. Katılımcıların %35’i bu konuda aile üyeleriyle anlaşmazlık yaşadığını kabul ediyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

 Teknolojik cihazlar uzun zamandır her yaştan kullanıcı için sıradan hale geldi. Çocuklar bunları içerik izlemek ve oyun oynamak için kullanırken, yetişkinler arkadaşları ve aileleriyle iletişimde kalmak için teknolojik cihazlara güveniyor. Bununla birlikte güvenilir bir güvenlik düzeyi ve yüksek performans sağlamak için her cihazın zamanında güncellenmesini sağlamak çok önemli.

Ankete katılan yetişkinlerin %34’ünün güncellemeleri yüklemeyi sinir bozucu bulduğu göz önüne alındığında, aile üyeleri arasında düzenli güncellemelere karşı ilgisizlik veya isteksizlikleri anlamak zor değil.

Anket ayrıca yalnız veya aileleriyle yaşasalar da yetişkinlerin %77’sinin genellikle evlerindeki cihazlara güncelleme yüklediklerini gösteriyor. Bireylerin kendi teknolojik cihazlarından sorumlu olduğu durumlar daha az yaygın (%12). Aynı zamanda, ankete katılan kişilere göre eşleri (%7) ve çocukları (%4) nadiren cihazlarını güncelliyor.

Güncellemeleri yönetmeyi tüm aile üyeleri için daha olumlu bir aktivite haline getirmek için Kaspersky, tanınmış blog yazarı, yoga öğretmeni ve kişisel antrenör Shona Vertue ile iş birliğine giderek, güncellemeler yapılırken tamamlanabilecek kısa bir basit egzersiz kursu hazırladı. Kurs oldukça basit ve evde herkes tarafından yapılabilir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.