Yeşil Kasaba gönülleri fethetti

Yeşil Kasaba “Yağmur Yağmur” adlı şarkılarıyla zirveyi zorluyor

Yeşil Kasaba gönülleri fethetti

Yeşil Kasaba ilk çıkış şarkılarından biri olan “Eğreti” ile kadın haklarını savunması ile sosyal bir mesaj vererek gönülleri fethetmesinin ardından geçtiğimiz günlerde “Yağmur Yağmur” adlı şarkıları ile müzikseverlerle buluştular.

Yeşil Kasaba şarkının ismi gibi bereketli olduğunu dile getirirken bu şarkıya çekline video klip kısa bir süre içinde 2 milyon kişi tarafından izlenirken kısa bir süre içinde de en beğenilen şarkılar arasında yer almayı başardı.

Kuruldukları ilk günden itibaren tüm sosyal sorumluluk projelerine gönüllü olarak katılan Yeşil Kasaba dijital ortamlardan ve konserlerinden elde edecekleri tüm gelirin %40’ını kimsesiz ve engelli çocuklara bağışlayacaklarını açıklayarak taraflı tarafsız herkesin gönlünü fethetti.

Sanatçıların topluma ışık tutması gerektiğini ifade eden Yeşil Kasaba “ Elimizden geldiğince herkese el uzatmalıyız. İnsanlığımızı unutmadan yaşamaya çalışan canlılarız” diyerek “Yağmur Yağmur” adlı şarkılarının dijital platformdan elde edeceği geliri kimsesiz ve engelli çocuklarımıza bağışlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın