DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.303,021,14
BITCOIN 22930743.54945%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Yeni nesil hediye almak “Popile”mekten geçiyor

Yeni nesil hediye almak “Popile”mekten geçiyor

ABONE OL
26 Nisan 2021 09:25
Yeni nesil hediye almak “Popile”mekten geçiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelişen teknolojiyle birlikte ünlülerle etkileşim kurmaya ve onlardan mesaj siparişi farklı bir boyut kazandıran  Popile , yeni nesil hediye anlayışını yeniden şekillendiriyor. İsteyen herkesi özel videolar doğum günü, yıl dönümü ve iş tebriği gibi ünlülerin mesajlarıyla buluşturan Popile, dinamik, canlı, genç ve renkli kişiliğiyle “yeni nesil hediye” anlayışının öncüsü oluyor. “Nasıl bir hediye alırsam fark yaratırım?” diyen herkese, pek çok ünlü isimle alternatif sunan Popile, toplumsal yardımlaşmaya da katkı sağlıyor. Popile, kendi siparişte kendi payının bir kısmının anlaşmalı sivil toplum kuruluşlarına bağışlanıyor ve iyiliği paylaşmaya da farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

“Toplumsal Farkındalık Oluşturmak İçin Çalışıyoruz”

2020 yılının son günlerinde kullanima Açılan ilk Günden bu Gör yana birçok Kişinin ilgi odağı Haline gelen Popile’nin kurucuları ettik  Ertuğrul Uçar, İsmet Berkay Çelik, Kemal Tepret Mete Acar  ettik  Oğulcan Tümdoğan  da Kuruluş amaçlarında Toplumsal farkındalığa dikkat çekiyorlar.   Sitemizde yer alan ünlüler hem hayranlarıyla bir araya gelmek hem de toplum yararına faaliyet gösteren bu kurumlara gelen yardımları arttırmak için sosyal sorumluluk üstlenmektedir. Popile.com olarak anlaşmalı olduğumuz dernek ve vakıfların projelerine finansman sağlamak ve toplumsal farkındalık oluşturmak için çalışıyoruz  diyen Popile’nin kurucu isimleri, sosyal sorumluluk alanında da örnek gösterilecek bir imza atıyorlar.

 Değer Verdiğiniz Günler “Popile” nin Ünlüleri ile Artık Daha Özel

En değerli ve unutulmayacak günleri ünlülerden gelen kişiye özel videolarla daha anlamlı kılan Popile, kutlama kutlama ve tebrik seçeneği sunuyor. Ünlülerden mesaj alma zorunluluğunu kaldıran Popile, kişiselleştirilmiş videolar ile daha önce sahip olunmayan hediye sunarak duygu yaşatıyor. Platformda güncel olarak yer alan isimler arasında eski futbolcu  Abdülkerim Yılmaz , oyuncu  Abidin Yerebakan , oyuncu  Alper Kulaslı Hünel , futbolcu  Aycan Yanaç , oyuncu  Bahar Şahin , etkileyici  Bilge Su Işık , şarkıcı  Bülent Serttaş , radyo programıcısı  Cem Arslan , oyuncu  Çetin Altay, oyuncu  İlker Aksum , TV sunucusu  Özlem Yıldız , eski milli kaleci  Rüştü Reçber , futbolcu  Sercan Yıldırım , eski futbolcu  Serhat Akın , oyuncu  Serkan Şengül , futbol yorumcusu  Sinan Engin , oyuncu  Şafak Sezer , oyuncu  Hakan Ural , gazeteci  Ömür Gedik , influencer  Taklitman TV , influencer  Arif Sevimli,  şarkıcı  Yasin Obuz  ve oyuncu  Yavuz Seçkin  bulunuyor.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.