Yasmina İç Mimarlık Hakkında

Ev dekorasyonu ve iç mimarlık alanı günümüzde oldukça önemli bir noktada yer almaktadır. Bu bağlamda birçok kişi iç mimarlık hizmetlerinden faydalanabilmek için talep oluşturmaktadır.

Yasmina İç Mimarlık Hakkında

Yasmina İç Mimarlık ofisi, 2016 yılından günümüze kadar geçen süreçte bu alanda profesyonel bir şekilde hizmet veren firmalardan biridir. İç Mimar Çiğdem Yalçın tarafından oluşturulan marka, iç mimarlık konusunda oldukça başarılı bir şekilde ilerlemektedir. Gerçekleştirmiş olduğu projeleri, anahtar teslimleri müşteri memnuniyetini göstermektedir.

Genel anlamda iç mimarlık İstanbul denildiği zaman akıllara ilk olarak Yasmina İç Mimarlık ofisi gelmektedir. İç mimarlık ofisi bünyesinde birçok farklı hizmet alanında çalışma sağlanmaktadır. Yasmina İç Mimarlık bünyesinde şimdiye kadar gerçekleştirilmiş olan bütün projeler oldukça beğeni toplamaktadır.

Yasmina İç Mimarlık Hizmet Alanları

Bütünde mükemmelliğin aracı ayrıntılardır mottosuyla ilerleme kaydeden Yasmina İç Mimarlık ofisinde çeşitli hizmet alanları bulunmaktadır. Başta mimari tasarım olmak üzere profesyonel danışmanlık da bu alanda sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra projelerin uygulanması gibi mimari kapsamlı hizmetler de sürdürülmektedir. Aynı zamanda ev veya iş alanı çalışmalarında yapıların dış kısmında kalan peyzaj çalışmaları da gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda değerlendirdiğimizde Yasmina İç Mimarlık ofisi oldukça kapsamlı işletmelerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Mimarlık ofisi bünyesinde alacağınız hizmetler ile oldukça başarılı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Yasmina İç Mimarlık Mimari Tasarım

Hem modern hem de kullanışlı yapıda olan iç mimari tasarımları ile öne çıkan Yasmina İç Mimarlık, bu alanda başarıyla hizmet vermektedir. Mimari tasarım konusunda marka şimdiye kadar birçok önemli ismin ve sanatçının evini yenilemiştir. Özellikle de Çağla Şikel ve Öykü Serter gibi isimlerin mutfak mimarisini ve projesini gerçekleştirmiş olan marka, bu alandaki profesyonelliğini de göstermektedir. Bununla birlikte tüm mekanın projelendirilmesini ve iç mimarisinin planlanmasını da sağlamaktadır.

Aşağıda sizlere maddeler halinde mimari tasarım kapsamında yer alan hizmet içeriklerini sıraladık.

  • Mimari ve iç mimari konsept geliştirme çalışmaları
  • 3D canlandırma görsel çalışmaları
  • Mobilya, dekoratif ve endüstriyel ürünlerin konsept tasarımları
  • Mimari ve İç mimari 2 boyutlu ve 3 boyutlu konsept proje tasarımı
  • İç mimari dekorasyon çalışmaları
  • Uygulama ve imalat projeleri
  • Konsept tasarımlar oluşturma
  • 2d tasarımların renkli kat planları ve sunum çalışmaları
  • Mobilya tasarımı
  • Genel proje koordinasyon ve yönetiminin sağlanması

Yasmina İç Mimarlık Profesyonel Danışmanlık

İç mimarlık kapsamına dahil olan, yeni veya henüz başlangıç aşamasında olan projeler için marka danışmanlık hizmetleri de sunmaktadır. Başarılı bir iç mimarlık ofisi olarak Yasmina bünyesinde dinamik ekiplerle birlikte profesyonel danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Uygulama kontrolörlüğü, proje ve uygulama yönetimi konusunda kapsamlı bir şekilde hizmet sunulmaktadır. Aynı zamanda mimari ve iç mimari konusunda da talep edilen danışmanlık hizmetini karşılamaktadır.

Projelerin analiz edilmesi ve çalışmalarının sürdürülmesi, dış cephede gerçekleşebilecek uygulamaların sürdürülmesi gibi faaliyetler de bulunmaktadır. Tüm bu hizmetler doğrultusunda Yasmina İç Mimarlık, projelerin analizlerini ve araştırılmasını sağlarken planın en iyi şekilde ilerletilmesine de danışmanlık sağlamaktadır.

Yasmina İç Mimarlık Proje Uygulama

Çeşitli iç mimari planlamalarının uygulamaya geçilmesi ve çalışmaların tamamlanması kapsamında Yasmina İç Mimarlık hizmet sunmaktadır. Bu bağlamda marka bünyesinde çeşitli mimari projeler kapsamında hizmet alabilirsiniz. Aynı zamanda iç mimari dekorasyon projeleri ve ince yapı, dekorasyon hizmetleri de bu süreçte karşımıza çıkmaktadır. Tüm bunlarla birlikte anahtar teslim projeleri de sürdürülmektedir. Şimdiye kadar birçok müşteri talebi en iyi şekilde karşılanmış ve anahtar teslimi gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda iç mimarlık alanında proje uygulama konusunda Yasmina İç Mimarlık ofisi önde gelen isimlerden olmayı başarmaktadır.

Yasmina İç Mimarlık Peyzaj Çalışmaları

İç mimari alanını kapsayan peyzaj çalışmaları da Yasmina İç Mimarlık ofisi bünyesinde sürdürülmektedir. Bu doğrultuda eviniz bahçesi, bir site alanı veya çeşitli peyzaj alanlarında bu kapsamda hizmet alabilmeniz mümkündür. Peyzaj hizmetleri bu süreçte ikiye ayrılmaktadır. Hem bitkisel (yumuşak) hem de yapısal (sert) peyzaj çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Yeşillendirme ve bitkisel kapsamda gerçekleştirilen çalışmalarda görsellik de ön plana çıkmaktadır. Bunun dışında yapısal yani sert peyzaj çalışmaları daha çok çocuk oyun parkları ve spor sahalarını kapsamaktadır. Bu alanlarda da başarılı bir şekilde Yasmina İç Mimarlık ofisi proje analizi ve uygulamasını gerçekleştirmektedir.

https://yasmina.com.tr

 

Bir yanıt yazın