Workinton, çalışma modellerinin geleceğini ve gündemini değerlendirdi

“İyi Çalışanlar Ülkesi” sloganıyla 2012 yılından beri 18 farklı şubede hizmet veren Workinton, pandemiyle birlikte geçen yılın ardından dünyadaki gelişmeleri ve kendi faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı.

Workinton, çalışma modellerinin geleceğini ve gündemini değerlendirdi

Türkiye’de co-working sektörünün en hızlı büyüyen girişimcisi konumunda olan Workinton, bütün dünyayı etkisi altına alan ve artık birlikte yaşamaya alıştığımız pandemiyle birlikte geçen yılın ardından dünyadaki, sektördeki ve Workinton faaliyetlerindeki gelişmeler konusunda açıklamalarda bulundu. Workinton CEO’su Enis Cevahircioğlu sektör ve Workinton faaliyetleri üzerine   değerlendirmelerde bulundu. Cevahircioğlu konuşmasında sektörün içerisinde bulunduğu dönüşüme, dünyadaki yeni trendlere, çalışma modellerine, pandeminin etkilerine , Workinton’un gündemine ve faaliyetlerine yer verdi.

Workinton büyümeye devam ediyor!

Enis Cevahircioğlu’nun açıklamalarında dikkat çeken noktalardan biri de Workinton’un yeni şube açılışları konusu oldu. Şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Katar Doha’daki şubelerle 18 farklı lokasyonda hizmet veren Workinton, geçtiğimiz ay İstanbul Avrupa yakasındaki 7. Şubesi olan Bakırköy Carousel şubesini açtığını açıkladı. Buna ek olarak Cevahircioğlu, yeni açılan iki lokasyonun bilgisini de ilk kez bu toplantıda verdi. Yaz ayları boyunca faaliyet gösterecek iki sahil lokasyonu olan Workinton Burc Beach ve Workinton Akyaka’nın önümüzdeki günlerde resmi olarak faaliyete geçeceği açıklandı. Eylül ayındaysa Bomonti ve Lotus şubelerinin açılacağının müjdesini veren Cevahircioğlu, Workinton olarak büyümeye ve verimli çalışma alanları oluşturmaya devam edeceğini söyledi.

Workinton’un geliştirdiği hibrit ofis sistemlerinin de geleceğin çalışma sistemi olacağından söz eden Enis Cevahircioğlu, sistemle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Hibrit ofis sistemi çözümümüzün temelinde şirket merkezlerinin küçülüp çok lokasyonlu ofislerin ve evden çalışma düzeninin yaygınlaşması yer alıyor. Hibrit ofis çözümlerimizde 360 derece bir yaklaşım benimsiyoruz. Burada genel merkez, home office, ulaşım çözümleri, Workinton şubeleri, Workinton App ve tamamlayıcı hizmetlerin bir arada olduğu bir modelden bahsediyoruz. Genel merkezin dönüşümü, altyapı kurulumu, ofis-temizlik ve operasyon yönetiminin tümünü hibrit bir modele entegre hale getirmek için hizmet sunuyoruz. Evden çalışanlar için de ergonomik bir çalışma alanıi internet alt yapısı desteği ve QR kod ile takip ve raporlama imkanı sağlayabiliyoruz. Hibrit ofis çözümümüzde çalışanlar evlerine en yakın Workinton şubesinde de çalışabiliyor. Uygulama ve tamamlayıcı hizmetlerle de 360 derece ele aldığımız çalışma sistemimizin geleceğin modeli olacağına inanıyoruz.”

Workinton Hakkında:

2012 yılında kurulan, Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Katar Doha’da şubeleriyle 18 farklı lokasyonda hizmet veren Workinton, Türkiye’de co-working sektörünün en hızlı büyüyen girişimcisi konumunda bulunuyor. Workinton, 20 bin m² alanda, 15 bin üye ile 2 binin üzerinde kurumsal firmaya co-working, sanal ofis, hazır ofis ve toplantı odası hizmetleri sunuyor. Kendini ‘İyi Çalışanlar Ülkesi’ olarak tanımlayan Workinton, üyelerine yıl boyunca düzenlediği etkinliklerle fayda sağlayıp iş ağlarının gelişmesine katkıda bulunurken Workinton Lab ile bünyesindeki kurumlara yenilikçi ve inovatif çözümler sunuyor.

Bir yanıt yazın