DOLAR 32,5068 0.29%
EURO 34,6566 0.46%
ALTIN 2.481,53-0,05
BITCOIN 2052284-4.4288%
İstanbul
22°

AÇIK

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Wilma Elles’ten şaşırtan itiraflar arka arkaya geldi

ABONE OL
21 Haziran 2020 00:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ömür Gedik ve Tolga Yüce’nin sunduğu Tek Hece adlı programın canlı yayın konuğu olan Wilma Elles şaşırtan itiraflarda bulundu.
Telif almamaktan şikayetçi oldu
Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin yayınlanmaya başlamasıyla yeniden gündeme gelen Elles “Caroline’den çok şey öğrendim. Güçlü bir kadın o. Kötü niyetli değil kendini savunmaya çalışan bir karakter. Almanya’da 15 sene önce çektiğim filmlerden dizilerden hala para alıyorum. Şikayet etmiyorum ancak Öyle Geçer Bir Zaman ki şimdi yeniden yayınlanıyor ve  oyuncular telif almıyor. İnşallah Türkiye’de de bir gün sistem değişir.” dedi.
Korona pandemisine Almanya’da dizi çekimindeyken yakalanan ve ikizileriyle birlikte hala Almanya’da olan Elles, önümüzdeki hafta reklam ve film çekimleri için Türkiye’ye geleceğini söyledi.
Ben artık bir Türk’üm
“Türkiye’yi çok özledim.Ben her zaman Türküm diyorum. Çocuklarım Türkçe konuşuyorlar. Ben onlara Almanca konuşsam bile bana Türkçe cevap veriyorlar. “ diyerek Türkiye’ye olan sevgisini bir kez daha dile getirdi.
Irkçılık ikiyüzlülüktür
Elles, Amerika’daki #blacklivesmatter ve ırkçılık karşıtı hareketler konusunda da şunları söyledi; “Kuzenim siyahi, amcam Afrika’da yaşıyor çünkü. Bizim ailede renk farkından dolayı bir ayrımcılık asla söz konusu olmadı. Ben şaşırıyorum ırkçılığa. 2020’de ırkçılığı kafam almıyor, bu nasıl bir ikiyüzlülük.”
Wilma Elles, yarım saat süren ve instagramda toplamda 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenen yayında aksanım için özür diliyorum diyerek şu şaşırtan itirafta bulundu; “ben Türkiye’de dizi çekimlerine başladığımda yönetmenler sakın  Türkçe dersi alma demişlerdi ama bence ders almayarak yanlış yaptım”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.