DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9716 -0.32%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22716840.83973%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Wifi şifre kırma yöntemleri gittikçe artıyor

Wifi şifre kırma yöntemleri gittikçe artıyor

ABONE OL
16 Ekim 2021 23:16
Wifi şifre kırma yöntemleri gittikçe artıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öğrenciler başta olmak üzere binlerce kişinin aradığı wifi kırma yöntemleri gittice daha fazla ilgi odağı olmaya başladı ve daha fazla kişi tarafından aratılıyor.

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte birçok kod bilgisi gerektiren yöntemlerde kolaylaştı ve sadece bir tuş ile yapılabilir duruma geldi. Son yılların en popüler sorgularından olan wifi kırma ve benzeri merak edilen konular başta öğrenciler olmak üzere internet sıkıntısı çeken binlerce kişinin ortak sorunu oldu.

Mobil cihazlar için wifi kırıcı çok daha fazla tercih ediliyor.

Wifi şifresi kırma
Wifi Kırma

Cep telefonunun kullanımı artık bilgisayarlara göre çok daha fazla olması nedeniyle birçok kişi bu araştırmalarını genellikle mobil cihazlar üzerinden yapıyor. Google play ve Apple store gibi yasal mağazalarda bu uygulamaların yer alması birçok kişinin kolaylıkla ulaşabilmesini sağlıyor.

Geçtiğimiz yıllarda başarılı bir şekilde internet şifresi kırmak için Windows veya Linux tabanlı programlar kullanılırken bu durum artık çok daha basitleşmeye başladı. Wifi şifresi kırmak için ve bilgi almak için araştırma yapan binlerce öğrenci bu alana akın etmiş durumda.

Daha fazlası: Deşifre

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.