DOLAR 32,4311 0.05%
EURO 34,4493 -0.16%
ALTIN 2.486,920,16
BITCOIN 2029389-3.50561%
İstanbul
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Volga Tamöz’den kariyerinin 30. yılında büyük sürpriz!

Volga Tamöz’den kariyerinin 30. yılında büyük sürpriz!

ABONE OL
19 Eylül 2022 15:41
Volga Tamöz’den kariyerinin 30. yılında büyük sürpriz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kariyerinin 30. Yılında Büyük Sürpriz

Her zaman sektörün öncü işlerine imza atan Volga Tamöz, farklı bir heyecan içinde. Bu kez işbirliği, 16 yaşındaki kızı Yaz ile. Volga Tamöz‘ün İngilizce yeni teklisi ‘Oh LaLa’ ’22’ etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlandı.

Sezen Aksu, Nilüfer, Ajda Pekkan, Nükhet Duru gibi Türk Pop’unun devleriyle işbirliği yapan; Bengü, Demet Akalın, Serdar Ortaç, Teoman, Hande Yener, Mustafa Sandal gibi günümüzün yıldızı en parlak isimlerinin en çok ses getiren şarkılarının da aranjörü olan Volga Tamöz, son dönemde rap müziğin sıra dışı renkleri Güneş, Motive gibi isimlerle de fark yaratan projelere imza atmaya devam ediyor.

YAZ


Merhaba ben Yaz. 
2006 İstanbul doğumluyum.Bence 16 yaş hiç fena değil:)

Bazı yeteneklerim var; mesela kayıyorum (buz pateni) şarkı söylüyorum,şarkı yazıyorum,dublaj yapıyorum,ve öyle bir konu var ki; şu oyunculuk meselesi beni çok etkiliyor.

Merhaba ben Yaz. Müzik adamı Volga Tamöz’ün kızıyım. Babamla çok eğleniyorum hergün gelişiyorum.Bence bu durum her konuda çok ayrıcalıklı, müzik konusunda da yıldızlı!

Merhaba ben Yaz. Ülkemizdeki ünlü sanatçıların kayıt yaptığı stüdyomuzda büyüdüm ve şimdi o stüdyoda o sanatçıların kariyerlerini ören müzik prodüktörü ile bir şarkı kaydettik. Ve sanıyorum sayenizde bir çok kişi dinleyecek.

 

VOLGA TAMÖZ

Müzik sektörüne sayısız eser kazandıran Volga Tamöz; 1976 İstanbul doğumlu.Çocukluğu boyunca piano bass gitar drum ney gibi bir çok enstrümana hakimdi ve bu tutku sayesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Kompozisyon bölümünü üstün başarı ile tamamlarken, besteci ve aranjör kimliği ile Türk Pop’una damga vuran eserlere imza attı. Master eğitimini tamamlayıp,Pop müziğin yanı sıra R&B, rock, arabesk rap vs tür ayırt etmeden müzik sektöründe varlığını sürdürdü.Her zaman kendini update edip, günümüz hitlerinin soundlarını üretmeye devam ediyor.

Zamansız bir müzik adamı olan Tamöz, profesyonel müzik hayatının 30.yılında

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.