Vip Gelinlik ilk sanal gelinlik moda haftasını değerlendirdi

Bu yıl kısa gelinlikler daha moda olacak...

Dünyanın sayılı gelinlik moda haftası New York’ta Nisan ayında ilk kez Covid-19 tedbirleri kapsamında online olarak gerçekleştirilirken dünyaca ünlü markaların 2021 İlkbahar / Yaz gelinlik koleksiyonları meraklıları için görücüye çıktı.

Yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle dijital ortamda sergilen defilede sunumlar çok farklı oldu. Türkiye’nin önde gelen gelinlik firmalarından birisi olan Vip Gelinlik bu defileyi bu yıl evlenecek olan genç hanımlar için derledi.

Vip Gelinlik yetkilileri bu yılki online defilede bazı gelinliklerde cep modası başlatıldığını ve bu tarz modellerin aslında bu özel günlerde bir çok gelin adayının eşyalarını saklamak için birebir olduğunu ifade ettiler.

Ayrıca yine bu yıl gelinliklerin vazgeçilmezi olan dantel işlemelerin düşük sırt modellerinde sırt bölümünde ortaya çıktığını, sade modellerde ise sırt dekoltesinde dantel detayının stile hafif bir dokunuş yaptığını söyledi.

Vip Gelinlik yetkilisi gelinliklerin vazgeçilmezi olan çiçeklerin bu yılda moda olacağını, diğer yıllara oranla bu yıl daha çok kısa gelinliklerin öne çıkacağını ifade ederek sözlerini tamamladı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın