DOLAR 32,3512 0.29%
EURO 35,1638 -0.01%
ALTIN 2.310,011,44
BITCOIN 22915673.34483%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:20

SABAHA KALAN SÜRE

Vaneda yepyeni modelleriyle şehre iniyor

Vaneda yepyeni modelleriyle şehre iniyor

ABONE OL
14 Şubat 2024 18:06
Vaneda yepyeni modelleriyle şehre iniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vaneda, doğa tutkunlarına yeni ürünleriyle eşlik etmeye devam ediyor. Outdoor aktiviteler ve günlük hayattaki konforundan ödün vermek istemeyenlerin markası Vaneda, V-Clutch Summer Boot ve Life Style koleksiyonları ile sezona damgasını vuracak. Rahatlığı, tasarımı ve avantajlı fiyatlarıyla dikkat çeken Vaneda’nın yeni koleksiyon parçaları, şehirde de vazgeçilmeziniz olacak.

VANEDA V-CLUTCH SUMMER BOOT KOLEKSİYONU

Vaneda V-Clutch Summer Boot serisi, şehir içinde günlük kullanıma uygun olarak tasarlandı. Şehir hayatında rahatlıkla tercih edebileceğiniz koleksiyon parçaları arasında ilk defa kadınlar için üretilen ve tasarımlarıyla göz dolduran modeller de yer alıyor.

VANEDA LIFE STYLE KOLEKSİYONU

 Tüm gün rahatlık ve konfor sağlamak üzere tasarlanan Vaneda Life Style Serisi, özellikle karavan ve motosiklet hayatını sevenlerin vazgeçilmezi olacak. Macera tutkunlarının şehirdeki konforunu destekleyecek koleksiyon parçaları, farklı tasarım ve renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Kadınlara özel parçaların da yer aldığı Vaneda Life Style Serisi ile şehirde sınırları zorlamaya devam edeceksiniz.

Vaneda’nın yepyeni V-Clutch Summer Boot ve Life Style koleksiyonlarına İstanbul Karaköy’deki mağazasından ve www.vaneda.com.tr‘den ulaşabilirsiniz

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.