Üzüm Kızı Sahne yeni sezonunun açılışını Ayta Sözeri ile yaptı

Üzüm Kızı Sahne yeni sezonunun açılışını Ayta Sözeri ile yaptı

Bodrum Türkbükü’nün gözde eğlence mekanlarından Üzüm Kızı Sahne, 4. sezonuyla yine yaz akşamlarına renk katmaya başladı. Kuruluşundan bu yana Bodrum’un eğlence hayatına damgasını vuran Üzüm Kızı Sahne, bu sezonda da misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya hazır.

Sezon açılışında ünlü sanatçı Ayta Sözeri sahne aldı ve muhteşem performansıyla misafirleri büyüledi. Ayta Sözeri’den önce sahneye çıkan genç sanatçı Bay Mikrofon lakaplı İbrahim Taştaş da eğlenceli şarkılarıyla coşkuyu zirveye taşıdı. Üzüm Kızı’na eğlenmeye gelenler arasında yer alan genç oyuncu Aslıhan Malboro da Bay Mikrofon’a sahnede eşlik ederek keyifli dakikalar yaşattı.

Eşsiz atmosferi, kaliteli müzik performansları ve özel etkinlikleriyle Bodrum’un en önemli eğlence mekanlarından biri haline gelen Üzüm Kızı Sahne’nin başarılı işletmecisi Şebnem Ertual, bu sezonda da zengin programıyla müzikseverleri ve eğlence arayanları bekliyor. Sezon açılışında Ayta Sözeri’yi dinlemeye gelenler arasında genç oyuncular Aslıhan Malbora, Ayfer Tokatlı, Öykü Karadeniz, Nur Öztürk ve Başak Akın da vardı.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın