Uzman Estetisyen Büşra GÖK Sahte Ürünlere Dikkat Çekiyor !

Uzman Estetisyen Büşra GÖK sahte ürünleri hakkında ciddi uyarılarda bulundu...

Uzman Estetisyen Büşra GÖK Sahte Ürünlere Dikkat Çekiyor !

S K Y Beauty Analysis Aesthetics Processing Center Kurucu Ortağı Büşra GÖK ,Türkiye , Londra , Dubai’den sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin’de çalışmalarına ağırlık verdiğini ve en büyük sorunun ecza depoları dahil bir çok estetik kliniklerin sahte dolgu , botox ve güzellik ürünlerinin kullanıldığını şirket ekipleri ile tespit ettiklerini durumu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yetkili makamlarına iletip gerekli işlemlerin başlatacağını bildirdi. Büşra Hanım ile yaptığımız kısa görüşmede durumun çok ciddi boyutlarda olduğunu ve büyük ihmallere göz kapatıldığını ifade etti işte o haberimizin detayları !

Büşra Hanım Ne gibi Sahtekarlıklar Söz Konusu Bahsetmek ister misiniz ?

Tabi , Biz www.skybeautycenter.com S K Y Beauty Analysis Aesthetics Processing Center Olarak 4 farklı ülkede hizmet sağlayan sağlık, güzellik hizmetleri danışmanlığı ve uygulamaları yapan aynı zamanda yetkilisi olduğumuz markaların medikal ürün tedariklerini yapmakta olan bir kurumuz . Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin’de durum çok vahim ! Sahte ürünler elden ele kliniklerden kliniklere elden ele çok hızlı bir şekilde yayılmakta ve bir çoğu SAHTE LİSANSSIZ ürünler ! Bu durum öncelikle insan sağlığına çok büyük tehdit sonrasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin imajını zedeleyici bir durum ve sonrasında hiç önemli olmasa bile insan sağlığı konusunda temsil ettiğimiz markaların değerlerini aşağı çekmekte ve zedelemekte. Acil olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin Cumhurbaşkanlığı ve Sağlık Bakanlığı önlemlerini almalı ve gereken özeni göstermelidir , ben zaten şahsım ve partnerlerim ile avukatalarımız aracılığı ile yasal suç duyurusunda bulunacağız Taktir ve önlem Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin Cumhurbaşkanlığı ve Sağlık Bakanlığı’na kalmıştır.

Peki Büşra Hanım , İnsanlar nasıl önlemler alabilir veya ne düşünüyorsunuz bu durum ile ilgili ?

Böyle Bir konuda önlem ve düşüncelerimiz bizlerin artık yetersiz kalıyor ! Düşünsenize bizim temsilcisi olduğumuz markanın ürününü alış fiyatımız temsilcisi olduğumuz halde 230.00 Euro bu ürünü 100.00 Euro gibi komik rakamlara nasıl yapabilirsiniz ? Sahtekarlar bununda önlemini almış durumda fiyatları yukarılara çekip orjinal oldugunu iddaa ediyorlar ! Bunların hepsinin basit bir cevabı var ürünlerin faturası lisansı ülkeye giriş evrakları nerede ? Sorgulama güvenlik kodları nerede ? Bunların hiç birisi bulunmamakta. Biz bunu bir marka ve ticarethane olarak değil insanların sağlıklarını korumak ile mükellef olan insanlar olarak peşindeyiz. Bu işin peşini asla bırakmayacağız, bir çok danışanımızı gördükçe durumun önemini görmemek söz konusu bile değil.

Son olarak Büşra Hanım , S K Y ‘da Hedefleriniz nedir ?

Öncelikle insanların sağlık ve güzelliklerine doğal dokunuşlar yapmak sonrasında ülkemize ve iş yapmış olduğumuz ülkelere katkıda bulunmak Her gün bunun için ara vermeden aralıksız çalışıyoruz. Dünya’da bir kaç ülkede olan özel uygulamalar şu an S K Y ‘ da bizimle kendimizi her gün geliştirerek İnsanların ve kendi hayatımıza güzel dokunuşlar yapmak için çalışıyoruz . Yakın zamanda S K Y markası ile tekstil sektörüne de yatırımlarımızı planlıyoruz . Sürekli çalışarak dünyayı ve çevremizi güzelleştirmek en büyük hedeflerimiz arasında.

Bir yanıt yazın