DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

‘Uyanış: Büyük Selçuklu’da Kutsal Emanetler Kurtarılabilecek mi?
  • Magazin Name
  • Genel
  • ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’da Kutsal Emanetler Kurtarılabilecek mi?

‘Uyanış: Büyük Selçuklu’da Kutsal Emanetler Kurtarılabilecek mi?

ABONE OL
27 Kasım 2020 00:32
‘Uyanış: Büyük Selçuklu’da Kutsal Emanetler Kurtarılabilecek mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT 1’de ekranlara gelen ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’nun dün akşam ekranlara gelen bölümü hem duygusal anları hem de adrenalin dolu aksiyon sahneleriyle nefesleri kesti. Bölümün finalinde Kutsal Emanetler’e ulaşabilmek için büyük bir tehlikeye atılarak Kuvel Kalesi’ne gelen Sencer’i büyük bir sürpriz bekledi. Sencer, Kutsal Emanetler yerine karşısında Andreas’ı bulurken; aynı anda Yorgos ise Batıniler’le karşı karşıya geldi. İki tarafın köşeye sıkıştığı dakikalar seyircileri de birçok soruyla baş başa bıraktı. “Sencer, Bizanslılar’ın elinden kurtulabilecek mi?”, “Yorgos, Batıniler’in karşısında nasıl bir hamlede bulunacak?”, “Sencer, söz verdiği gibi Kutsal Emanetler’i Selçuklu sarayına geri götürüp Melikşah’a…

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

TRT 1’de ekranlara gelen ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’nun dün akşam ekranlara gelen bölümü hem duygusal anları hem de adrenalin dolu aksiyon sahneleriyle nefesleri kesti. Bölümün finalinde Kutsal Emanetler’e ulaşabilmek için büyük bir tehlikeye atılarak Kuvel Kalesi’ne gelen Sencer’i büyük bir sürpriz bekledi. Sencer, Kutsal Emanetler yerine karşısında Andreas’ı bulurken; aynı anda Yorgos ise Batıniler’le karşı karşıya geldi. İki tarafın köşeye sıkıştığı dakikalar seyircileri de birçok soruyla baş başa bıraktı. “Sencer, Bizanslılar’ın elinden kurtulabilecek mi?”, “Yorgos, Batıniler’in karşısında nasıl bir hamlede bulunacak?”, “Sencer, söz verdiği gibi Kutsal Emanetler’i Selçuklu sarayına geri götürüp Melikşah’a teslim edebilecek mi?” gibi soruların cevabı büyük bir merakla beklenecek.

Bölümün en soluksuz izlenilen anlarından biri de Elçin ve Tapar’ın, Bizanslıların tuzağına düştüğü anlar oldu. Elçin’in pusulası Melikşah’a ulaşmazken, ikili düşman güçlere karşı çetin bir mücadele gösterdi. Bu sırada Melikşah ve askerlerinin Elçin ve Tapar’ın yanına gelmesi ekran başındakileri şoke etti. Melikşah ile saraydan gönderilmesinin ardından ilk defa karşı karşıya gelen Elçin’in, onların yanında olduğunu ve Melikşah’a itaat ettiğini söylemesi iki taraf arasında buzları eritti.

Turna’nın yaşam savaşı verdiği bölümde Sencer, onu kurtarmak için elinden geleni yaparken Sencer’in Turna’nın başından ayrılmadığı duygu dolu anlar ekran başındakileri de derinden etkiledi. Turna’nın mücadelesinden galip çıksa da bu durum İlteber’in Sencer ile karşı karşıya gelmesini engellemedi. Sencer’e kılıç doğrultulduğunu gören Turna, babasına onu tüm kötülüklerden Sencer’in kurtardığını söylerken; İlteber de kızının dedikleri karşısında Sencer’i serbest bıraktı.

‘Uyanış: Büyük Selçuklu’, dün akşam yayınlanan bölümüyle zirvelerdeki yerini korudu AB’de 9.24 izlenme oranı (rating), 20.45 izlenme payı (share) ve ABC1’de ise 9.52 izlenme oranı (rating), 19.22 izlenme payına (share) sahip oldu. Dizi, sosyal medya mecrası Twitter’da pek çok sahnesiyle konuşulurken, uzun süre TT listesinde kaldı.

Emre Konuk’un yapımcılığını ve genel yönetmenliğini üstlendiği ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’nun yeni bölümü 30 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:00’da TRT 1’de ekranlara gelecek.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.