Ünlü oyuncuya imza gününde anlamlı destek

Yeşilçam'a bir ömür adayan Yavuz Karakaş'a anlamlı gününde sinemaseverler ve sanatçı dostlarından anlamlı destek...

Ünlü oyuncuya imza gününde anlamlı destek

1960 yılında “Kolsuz Bebek” filmi ile Yeşilçam’a ilk adımını atan ve bugüne kadar yaklaşık 300 sinema filmi ve 200 civarı dizide rol alarak Yeşilçam’a bir ömür adayan ünlü oyuncu Yavuz Karakaş’ın “Yeşilçam’da Bir Ömür, Yavuz Karakaş” adlı otobiyografisinin imza gününde başarılı oyuncuyu sinemaseverler ve sanatçı dostları yalnız bırakmadılar.

 

Kültür Bakanlığı destekleri ile hazırlanan Erhan Tuncer tarafından yazılan “Yeşilçam’da Bir Ömür Yavuz Karakaş” adlı kitabın imza gününe magazinname.com yazarlarından Kamil Hızer, oyuncu dostları Ertan Güntav, Behice Gündoğan, Kadir Çolak ve kadim dostu Yusuf İlbay Hüseyinoğlu katılarak destek verdiler.

Yavuz Karakaş imza gününde yaptığı kısa açıklamada “Yeni nesil sokakta bizi gördüğünde ismimizi hatırlamasa da tanıyor. Bu inanılmaz bir mutluluk. Bugüne kadar Türk sinemasının en unutulmaz oyuncularından Kemal Sunal’dan tutun da aklınıza gelebilecek bir oyuncu ile aynı seti paylaştım. Bu benim için büyük gurur. Bu kitap aslında yeni neslimize Yeşilçam’ı anlatmak ve onlara Yeşilçam ruhunu aşılatmak için kaleme alındı. Bugün beni imza günümde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve sinemaseverlere binlerce kez teşekkür ediyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Bir yanıt yazın