Ünlü oyuncu koronavirüse yakalanan çalışanını kovdu mu?

Ünlü oyuncu bu iddialara nasıl yanıt verecek?

Recep İvedik serisi ile büyük bir başarı yakalayan ünlü komedyen Şahan Gökbakar‘ın kardeşi Togan Gökbakar’la birlikte Çamaşırhane Film adı altında kurdukları şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışmakta olan 33 yaşındaki S.D. adındaki kişi koronavirüs olduğu gerekçesiyle işten çıkarıldı.

Günaydın’da yer alana habere göre S.D. adındaki Çamaşırhane Film’de güvenlik görevlisi olarak çalışırken 19 Mart günü grip olunca Bakırköy Devlet Hastanesi’ne giderek burada muayene olduktan sonra kendisine verilen 2 günlük raporun ardından evinde istirahatini tamamladıktan sonra bağlı olduğu Çamaşırhane Film’deki görevin başına geri döndü. S.D. Çamaşırhane Film’deki işine geri döndükten sonra bağlı olduğu şirkete geri gönderildi. Burada şirket yetkililer S.D. adlı çalışanlarına “Sen koronavirüs olmuşsun” tepkisiyle karşı karşıya kalarak işten çıkartıldığını öğrendi. S.D. işten çıkarıldıktan sonra soluğu Cumhuriyet Savcılığı’nda alarak hem bağlı olduğu şirketten hem Çamaşırhane Film’den şikayetçi olurken Cumhuriyet Savcılığı’nın olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

S.D.’nin ayrıca 2019 yılında Çamaşırhane Film’de güvenlik görevlisi olarak göreve başladıktan sonra burada iddialara göre şirketteki güvenlik görevi harici kendisini başka işlerde kullanılmaya başlanması üzerine durumu çalıştığı güvenlik şirketine bildirdiği ve o dönemde kendisine “O zaman istifanı yaz” diyerek mobbing uygulandığı öğrenildi.

Bir yanıt yazın