Ünlü modacı Tolga Çam’dan Seren Serengil’e ağır itham

Bu kavga daha çok su götürür!

Birçok ünlü isme özel sahne kostümleri ve kıyafetler hazırlayan Türkiye’nin en genç moda tasarımcılarından biri olan Tolga Çam ortalama 30 bin lira civarında ola bu kıyafetlerden para almadığı söylenmekte.

Ünlü modacı Tolga Çam hafta sonu sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda kostüm verdiği ünlü bir sanatçının kostümlerini geri göndermediğini ifade ederek yaptığı paylaşımda “Bu ünlü hanım kostümleri giyiyor, cebinden para çıkmadan havasını atıyor. Tolga Bey’e de teşekkür yerine, kostümleri geri isteyince Instagram’da engelleme gönderiyor” ifadelerini kullandı.

Takipçileri ve magazin dünyası bu ünlü ismi merak ederken, sunuculuğunu yaptığı sabah programında Seren Serengil’in Modacıların elbiselerini alıp reklam yapıyoruz ama yanlış yapıyoruz. Herkesin elbisesi giyilmez” şeklinde bir açıklama yapması, Tolga Çam’ın hafta sonu sosyal medyada bahsettiği kişinin Seren Serengil olduğunu ortaya çıkardı. Seren Serengil’in yaptığı bu yorum sonrasında ünlü modacı Tolga Çam birbiri ardına ünlü sanatçı Seren Serengil’in adını vererek paylaşımlar yaptı.

Konu hakkında son paylaşımında Tolga Çam “Ne olacak bu sizin aç halleriniz? Bedava kostüm alana kadar canım, cicim, bitanem, en iyi modacım. Kötü olunca yeni yetmelerden giyinilmez oldu değil mi” notunu düştü.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın